Yüce HERON Aşkına

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zidnok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ben buraya çıkıp yorum yazacağım ama bir grup insan senin yaşın ne başın ne diyecektir. Oy hakkım varsa ben yazarım, diyen desin.

Şu başlıkta konu sürekli bir yerden başka yere çekiliyor terörden girdi açılımdan çıktı referandumdan girdi darbeden çıktı.
Neden futbol takımı tutar gibi siyasi parti tuttuğumuzu bir türlü çözemedim. Pek çözebilecek gibi de değilim. Bir kere bu ülkede kendine yontmayacak yemeyecek bir tane bile parti yok. O yüzden o yedi bu yedi muhabbetleri hiç yapılmasın her gelen yiyor zaten. Ama her partinin iyi ve kötü yanları varken. Belki ailemizden belki yetiştirilme tarzımızdan yada yaşadığımız çevreden gördüğümüz partinin kötü yönlerini görmezden gelip bağlanıp geri kalanın yaptığı iyi veya kötü şeylere direk karşı geliyoruz. Tamam kötü olana ters olana karşı geleceğiz tabikide. Neden yapılan iyi şeyleride eleştiriyoruz?

Afedersiniz siyasi liderler çıkıp sen oturdun ben ayakta durdum sen koştun ben durdum onun boyu uzun bunun sesi bilmemne diye sidik yarıştırırken. Neyin siyaseti bu?

Son düzenleme:
Madem etkili bir sekilde kullanmayacaktiniz niye bir dunya para verdik halen de sikintilariyla ugrasiyoruz.

Canımızı wermekle memleketimiz kurtulacaksa o kolay gözü kapalı weririz..ama böyle pisi pisine can wermekte insanın işine gelmiyor.. milyondolarlar werip insansız gözlem uçağı alınıpta göz göre göre ölüme gidilecekse orda bi durup konuşmak şart..

Bu ulkenın basından dert bela eksık olmaz !! sımdı de boyle 100 sene sonrada boyle 1000 sene sonrada böyle, bunu tartısmanın alemi yok ,cok yazıldı cızıldı bosverelım yapacak bırsey yok senelerce bagırıyoruz terore lanet dıye ... lafla bır yere gelınmıyor halkın uyanması lazım öz iradesine guvenıp dik durması lazım... ki öyle bırsey olmadııgı ıcın suanlıkyapacak bırsey yok ...

görüntüyü çekenle o kimden taraf olduğu belli olmayan taraf gazetesine verenin aynı kişi olduğu,maksadının da terörle mücadeledeki askeri yıpratmak olduğu aşikar.

tahminimce görüntüler sözde istihbarat paylaşımı yaptığımız süper güç müttefikimize ait olan casus uçaklardandır.

örgüt dediğimiz it sürüsünün de hem içerden hem dışardan sınırsız destek aldığı da hep bilinen ama nedense en az üstüne gidilen mesele...

Hiç bir zaman söylemekten gocunmadım. Evet AKP'liyim. ..

Eğer ak - la karayı ayırabiliyorsanız tuttuğunuz siyasi partinin yanlışlarınada TOZ kondurmalısınız.Fakat sizin yorumlarınız olaya tek taraflı baktığınızı sezindim(!)

Terörü siyasiler bitirmeli diyorsunuz, demokratik açılım başlatıldı. Demediğiniz laf bırakmadınız. İktidar partisi dışında hiç bir partide bu işte elini taşının altına koymadı. Siz söyleyin, her hangi bir gayreti oldu mu diğer partilerin?
Hangi Demokratik açılım?
Teröristlerin , kırmızı halılarla karşılanmasımı ?
Habur'daki rezaleti ne çabuk unutuyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri