Yumruk Atınca Düzeliyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Um1t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayfanın sağ üst köşesine bak (banner'ın yanına), bulamazsan yardımcı olayım.

bendede sağ sis farı arzası omuştu bikaç kerev sinirlendim gittim hızlı bi tekme çaktım :D :D düzelti artık sorun fln yok :) :)
dsc00135ff2.jpg

benm arabayı aldığım 2 gün korna çalmaz oldu ama teyple ilgili tuşlar çalışıyordu baktırdım sigortası atmıişş... bilidğim kadarıyla bunlarda 2 tane sigorta bölümü var onlara bi bakltır derim..

lem aykal bu yazıyı ekranımda görebilmek için ilk işim lambanın tekini kırmak olacak ne güzel yazmış o öle:))

lem aykal bu yazıyı ekranımda görebilmek için ilk işim lambanın tekini kırmak olacak ne güzel yazmış o öle:))

ooo gökhanım daha neler sölüyor benbile bazen şaşıırıyom yaf :D bide arabanın hangi bölgesiyle ilgiliyse resmini gösteriyo sefiyom arabamı yaa :)

evet o özellik süpper, en çok hoşuma giden uyarı sıcaklık 3.0 derece ve altına indiğinde KAYMA TEHLİKESİ die uyarıo..

evet o özellik süpper, en çok hoşuma giden uyarı sıcaklık 3.0 derece ve altına indiğinde KAYMA TEHLİKESİ die uyarıo..

bunu diyosun sanırım oda çıktı bende :D :D :D (bide silcek suyu bittiğindede çıktı su gösteriyo böle fışkırıyo fln :) )

dsc00184fq4.jpg

abicim çok seviorum bu arabaların bu özelliğini... hatta bazen makara yapıorum yolda kendi kendime bu uyarılarla:)

Geri