Zafira 2006 enjoy hakkında yorum

Opel e geri döndüm.Yıllar önce Astra ile başlayan daha sonra Vectra ile hüsranla sonuçlanan Opel maceram kaldığı yerden tekrar başladı.Şimdi 2006 model Opel Zafira Cosmo 1.6 16V Zavolli lpg kitli 83.000 km de bir araca sahip oldum inşallah hayırlı olur ... :bir:

• Beğen
Tepkiler: ZKARAPATLAK
Merhaba arkadaşlar, Opel almaya karar verdim. Yazdığınız yorumlardan etkilendim. Bir hafta sonra elime geçecek diye dua ediyorum.

Opel Zafira Hakkında bilgi verecek bir arkadaş arıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz? :)

Aracımı aldım, şimdilik biniyorum, kontrol için servise götürmemi tavsiye eder misiniz?

Aracımı aldım, şimdilik biniyorum, kontrol için servise götürmemi tavsiye eder misiniz?

Merhabalar, öncelikle aracınızın son bakımı hangi kilometrede yapılmış bunu kontrol ediniz. Eğer bakım yaklaşmışsa bütçenize göre öncelikle yağ ve filtre, bujiler, hava ve polen filtrelerini kesin değiştirin. Sonrasında duruma göre balatalar, V kayışı ve triger kayışını mutlaka kontrol ettiriniz. Aracınızı güzel günlerde güle güle kullanın inş.

Geri