zafira aldım diyecektim(korkarak)...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar...bundan bir hafta önce 2001 vectra için tavsiye istedim...
konu polemiğe dönüşünce moderatör haklı olarak inceleme aldı...açıkçası bunun üzerine opel adına bir şey danışmaya korkar oldum.zafira aldım...
araba ile ilgili yorumlarınızı almak istiyordum. ama bir önceki konunun nerdeyse husumet boyutunda ele alınması beni tedirgin etti...foruma
girmekten korktum...hepinizden özür diliyorum...

Korkacak birşey yok arada oluyor böyle şeyler:):)Özür dilemenize de gerek yok,sizin herhangi bir yanlış davranışınız olmadı ki..Yeni arabanız hayırlı olsun,Zafira kaç model?

hayırlı olsun

7 kişilik tam bir aile arabası almışsınız daha detaylı bilgi verirseniz daha güzel polemik oluşturabiliriz :)

slm arkadaşlar...bundan bir hafta önce 2001 vectra için tavsiye istedim...
konu polemiğe dönüşünce moderatör haklı olarak inceleme aldı...açıkçası bunun üzerine opel adına bir şey danışmaya korkar oldum.zafira aldım...
araba ile ilgili yorumlarınızı almak istiyordum. ama bir önceki konunun nerdeyse husumet boyutunda ele alınması beni tedirgin etti...foruma
girmekten korktum...hepinizden özür diliyorum...

abi inşallah hayırlara vesile olmuşuzdur :D model yıl motor?

Selam arkadaşlar aracım:2004 zafira 1.6 comfort 109 bin km de:22 bin tl ye aldım.
siyah ve oldukça temiz... elektronik ve mekaniğinde herhangi bir sorunu yok.
merak ettğim şey:16 i comfort diyor... i ne demek...sağolun

İnjecktion demekti heralde..

doğrudur abi 1.6 16v yerine 1.6i yazıyor sanırım..

Benim eski aracımdır kendileri, benimki 1,8 motorluydu, daha az yakıyordu ama motor ara motor olduğundan parçaları çok pahalıya geliyordu.
7 koltuklu olması çok avantajlı, astra şasesine oturtulmuş yüksek tavanlı aile aracı çok kullanışlıdır. Tek dezavantajı satmaya kalkınca biraz şans gerekiyor. Satılığa çıkınca galericiler almak istemez, alıcı olanı inceleyeni çok olur, kmse para vermez. cins bi durumdur.
Biniciyseniz hayırlı olsun süper bi arabadır.

Hayırlı olsun diyelim, fotoları bekleyelim...:)

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

Geri