Zamlar Kader Degil Kabul Etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hizir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eee nıoldu yani dün benzin almadık da... benzinlikler iflas mı etti? yoksa hükümet sesimizi mi duydu?... bence hiç bi işe yaramadı?

ZGE38' Alıntı:
eee nıoldu yani dün benzin almadık da... benzinlikler iflas mı etti? yoksa hükümet sesimizi mi duydu?... bence hiç bi işe yaramadı?

tessukur ederim cvp verdigin icin

Tepkinin şiddeti kadar devamlılığı da önemlidir.Bu kez pek dikkat çekmemiş olabilir, ancak periodik hale getirilirse eminim hükümet için can sıkıcı bir hal alacaktır...

skyeye' Alıntı:
Tepkinin şiddeti kadar devamlılığı da önemlidir.Bu kez pek dikkat çekmemiş olabilir, ancak periodik hale getirilirse eminim hükümet için can sıkıcı bir hal alacaktır...

+150 + nos

hepmiz aynı sorundan şikayetçiyiz ancak ortak çözüm bulmaya çalışırken bi le çatlak sesler çıkıyo

2000 yılında Fransa nın halini hatırlayan vardır umarım aranızda.Ülkedeki tüm kamyoncular hükümete diz çöktürmüştü.

Fransa'da akaryakıt zamlarını protesto için neredeyse bütün benzin istasyonlarını kuşatan kamyoncular, hükümete diz çöktürürken, eylemler tüm Avrupa'ya yayılacak gibi. Fransız hükümeti, akaryakıt vergilerinde bu yıl 35 santim, gelecek yıl da 25 santim destek indirimini kabul edince grev sona erdi. Ancak bu kez vergi indirimine sinirlenen petrolcüler grev kervanına katıldı. Petrol tankerleri tüm ülkede nakliyatı yavaşlatıp trafiği felç etti. Alman kamyon ve taksi şoförleri de yüksek fiyatları protesto için greve hazırlandıklarını duyurdu. 07/09/2000 LILLE-FRANSA (Reuters)

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

arkadasa sordum "kimse takmadi walla" dedi
tiklim tiklim doluymus yine benzinciler

onemli diil :D ama bugun milliyete baktim netten ucuzlamis demekki basardiniz :D

zaten yapılan son 4 fiyat değişikliği hep düşüş...

Geri