Zannedersem opel astra hava filtresi ses sorununu çözdüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Zannedersem opel astra 1,6 performans hava filtresi sorununu çözdüm. Her ne kadar performans için olmasa da bir çoğumuz o tahrik edici ses peşindeyiz. 1,6 gtc sine kadar 1,6 eco-tec motorlarında sorunu yapılan bir çok uygulamaya rağmen beklenilen sesi vermemesi.

Bahsettiğim bu ses sorununu arabanın bakımını yaptırırken çözdüm. Bu eco-tec yazının üzerindeki kazanı söktüler kelebeği temizlemek için bir şeyler sıktırlar işlem esnasındaysa gaz verdiler. Direk A.Q Dedim :D sıkıştırmadan boşta bile akıl almaz bir ses var. Havalar iyicene soğusun kelebekten sensöre kadar düz boru sensörden biraz daha düz boru ve sonuna açık hava filtresi ve haliyle keyifli sürüşler peşindeyim.

Kendi aracımın resmi yok ama fikir sahibi olmanız için netten bulduğum bir resmi ekledim.

motor_xx.jpg

Simotanın hakkını ver hakkını ! :D

alimünyum düz boru hem sağlıklı hem cok güzel ses alırsın. ben filitresiz dolandım 2 gün güzel ses veriyodu babam rahatsız olmuş takmış geri

alimünyum düz boru hem sağlıklı hem cok güzel ses alırsın. ben filitresiz dolandım 2 gün güzel ses veriyodu babam rahatsız olmuş takmış geri

aliminyum boru çok ısı geçirir gibime geliyor.

Geri