Şamandıra sensörünüz arızalı, Şamandıranız değil. Tamamen önemsiz bir durum. LPG seviyesini km saatinizden takip etmeniz daha sağlıklı.
ŞAMANDIRA YANİ TEKNİK ADI İLE MULTİVALF SİSTEMİN EN ÖNEMLİ GÜVENLİK ELEMANIDIR. ARACINIZIN TANKININ İNFİLAK ETMEMESİNDEKİ TEK GÜVENCENİZ MULTİVALFTİR.
Sizin sorununuz multivaf ünitesindeki seviye sensörü olduğundan şamandıra sorunu olarak algılanamaz. Bu sebeple şamandıra değiştirtmeyin kesinlikle. Sensör değiştirebilirsiniz. Şamandıra sökmek takmak eziyettir. Gazı bitirip servise gitmek gerekir. Yine de içinde gaz kaldığından hem tehlikelidir hem de bagajınızda koku yapar bir süre.
Ama burada bir arkadaş şamandıra komple ...(şu markanın).... gibi bir kelime kullanmış ki eğer bu sizin şamandıranın markası ise, ya da şamandıranız Zavoli marka değilse ben olsam gide orjinal italyan şamandıramı isterdim. Bursada yan sanayi yapımı, veya istanbulda merdivenaltı bir yerde kaçak üretilmiş beklentiniz gibi italyan olmayan markayı söktürtür yerine italyan şamandıra taktırtırdım. Siz kullandığınız markayı italyan diye istemişsinizdir ama en önemli parça yerli hem de yan sanayi malı ise mahkemeye kadar gitseniz yeridir. (Şamandıranızın yani multivalfinizin zavoli olmadığına ve yerli olduğuna hemen hemen eminim)