Zeitgeist

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aduken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aduken

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İlk kez 2007 yılı Haziran ayında Google Video’da yayınlandı. Yayınlanır yayınlanmaz günde 70 bin,ayda yaklaşık 2 Milyon izleyenle internet üzerinde en çok izlenen ve toplamda en çok indirilen film oldu. 15 Mart 2008’de dünya genelinde gösterim günü ilan edildi ve 1800 noktada özel gösterimler düzenlendi. Aynı gün Türkiye’de Boğaziçi Üniversitesi’nde ve Atlas Pasajı Nefes Cafe’de gösterildi. IMDB’de 8.8 puan aldı. Film, din, para, ve korku üçgeni içerisinde kıstırılan toplumların nasıl yönlendirildiğini ve büyük planın tekno-totaliter bir Dünya Devleti kurmak olduğunu ileri sürüyor. Zeitgeist’de artık komplo teorisi sınıfından çıkmış ve herkesce doğru kabul edilen 11 Eylül Saldırılarının bizzat Amerika tarafından düzenlendiğini, kredi sistemini, savaş ekonomisini, merkez bankası ve din unsurlarıyla nasıl köle bir toplum yaratıldığını anlatıyor.
"alıntıdır"

Az önce filmi izledim. Evrende bir hacim kapladığını düşünen, aklı olan, düşünen, insanım diyen herkesin izlemesi gerekir. film yasal olarak internetten bedava izlenebiliyor ve indirilebiliyor çünkü herhangi bir kar amacı gütmeden sadece insanların aydınlanması için çekilmiş, sistemi kanıtlarla eleştiren bir şaheser. google'dan zeitgeist yazarak veya ingilizcesi olanlar www.zeitgeistmovie.com adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirler.

filmi arattım ama bulamadım.link varsa özelden atarmısın?

hemen bakalim

hemen indiriyorum...

verdiğiniz linkler ;

birincisi ilk, 2. si ikinci cd olarak mı?

verdiğiniz linkler ;

birincisi ilk, 2. si ikinci cd olarak mı?

biri 2007, diğeri 2008de çekilen devam filmiydi. linkleri tekrar güncelledim sadece 1. filmi koydum. önce ilkini izleyin.

ok.fazla seeder yok ama akşama kadar iner ilk film.
paylaşım için teşekkürler.

linkler için saol.izleyip en kısa sürede yorumluyalım

şimdi izliycek vakit bulabildim bakalım nasılmış..

Geri