Zf Otomatik Şanzumanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
edc kullandım allah için güzel yapmışlar,ben tahmin ediyorumki renault öyle vw gibi kumar oynayacak bir işe girmez,renault amaç arabası olduğu için problemsiz oluşu uzun yıllar kullanılması hedeflenir...edc de güzel...

Vallahi Caner kardeşim eskiden reno dediğinde kazık gibi araba derlerdi. Ama buna karşın bu kazık gibi olan araç her zaman değerini korumayı da bildi. Babamın kulakları çınlasın ilk araç alacağım da reno al dedi bana neden? nedeni... reno altına benzer gittiğin yerde nakit e çevirirsin dedi. Dedi gibi de hem sağlam hemde anında elinden çıkarmaya hazır bir araç.

Bununla birlikte otomatik araç konusunda reno dendiğinde millet korkar idi ama şimdi adamlar harbi harbi otomatik yapıyorlar ve sorunsuz olması içinde ellerinden gelen ne varsa zorluyorlar. Ben öyle düşünüyorum. Ford da son yıllar da otomatik ve çift kavrama konusunda ciddi şekilde yol aldı. Onlarında hakkını yemek istemem.

Opelde Astra H in EHPS denen hıza duyarlı direksiyon kutusu ZF nin üretimi sorunsuz bir kutu, Mercedes 7G-Tronic , şimdiki 9G-Tronic , BMW nin i-shift li 8 ilerisi , yine Mercedes in 7G-DCT sanzimani hepsi ZF üretimi ...

Vallahi Caner kardeşim eskiden reno dediğinde kazık gibi araba derlerdi. Ama buna karşın bu kazık gibi olan araç her zaman değerini korumayı da bildi. Babamın kulakları çınlasın ilk araç alacağım da reno al dedi bana neden? nedeni... reno altına benzer gittiğin yerde nakit e çevirirsin dedi. Dedi gibi de hem sağlam hemde anında elinden çıkarmaya hazır bir araç.

Bununla birlikte otomatik araç konusunda reno dendiğinde millet korkar idi ama şimdi adamlar harbi harbi otomatik yapıyorlar ve sorunsuz olması içinde ellerinden gelen ne varsa zorluyorlar. Ben öyle düşünüyorum. Ford da son yıllar da otomatik ve çift kavrama konusunda ciddi şekilde yol aldı. Onlarında hakkını yemek istemem.

Abi Reno , Mercedes ile yaptıgı anlaşmanın meyvelerini yiyecek , uzun süredir otomatik getiremedi 1.6 dci 130 luklara ama W205 kodlu yeni C klas ta bu 130 luk 1.6 geliyor , ve Mercedes buna otomatik vites yapacak , iste herkes reno motorlu Mercedes mı olur ile uğraşırken Mercedes teknolojisi ile geliştirilen 7 ileri otomatik Megan gelirse şaşırmayın :) ama önce A klas yada CLA ya bu sanziman gelir , sonuçta C klas arkadan itis uymaz o sanziman Megana :D

İsmail sadece kendini geliştirenler bu iki firma değil. Örnek şimdi Peugeot çıkardıkları 208 de kendini aşmış durumda benim gibi otomatik olsun az yaksın benzinli olsun ben sakin kullanırım diyen kişiler için biçilmiş kaftan adamların aracı 4.5 LT şehir içi benzin değerleri veriyor ve adamlar çıkardıkları şanzumana da güveniyor şimdi bu değerler de yakan ve benzinli bir araç bence dizellerin canına ot tıkar. Ben öyle düşünüyorum şimdi bu kadar az yakan araç varken dizel aracın motor sesini kim çekmek ister ki? yada LPG illetine bulaşmayı?

Geri