Ynt: ZİNCİRLERİMİ KIRDIM VE LPG TAKTIRDIM
Ufaklıga acil şifalar dilerim.
Ufaklıga acil şifalar dilerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucahitduran link' Alıntı:Aynı subap olduğu söyleniyor fakat, hem 1.6 Atmosferik eski bir motor ve iyi biliniyor, hem de 1.4T motorların 140 HP'yi yakalamak için sıkıştırma oranı çok yüksek. Bu sıkıştırma olayından dolayı subapları daha erken erittiği söyleniyor.
İyi akşamlar.
Sen de mi Burutus 012uhu.. Koca alemde bir sen bir ben kalmıştık LPG ye karşı olan. Kaldım tek başıma. Büyük konuşmak olarak düşünmeyin ama bir gün LPG taktiracak duruma geldiğimde aracımı satacağım. Evet araç benzin yakıyor ama alırken de bu aracın ne yaktığını biliyordum. Evet ben az kullaniyorum, az km yapıyorum, ayda 500 bilemedin 600 km. Dolayısıyla lpg yaptırmayı düşünmüyorum. Ayda 1500 km oldukça fazla, sen de haklısın ne diyeyim 047shakeewave61 link' Alıntı:Öncelikle konuyu açarken bile birkaç kez düşündüm çünkü lpg hiç mi hiç istemediğim bir eklenti idi ve forumda bir çok kez olumsuz görüş bildirdim bununla ilgili... Ama son zamanlarda ailemizin küçük bireyi ciddi bir hastalığa yakalandı , aylık yaklaşık 1500 km yol yapmak zorunda kaldım ve durum süreklilik arz ediyor... 2 ay dayandım bu duruma ... Gözümü karartıp brc my-11 i taktırdım, pipolu sistem.. İnşallah sorunsuz binenlerden olurum.. İlk izlenimim benzinle arasında fark olmadığı gidişat olarak .. Zaman ne gösterir bilinmez.. Buradan detayları paylaşırım. steeringwheel
Bu arada lpg konusuna çok yabancıyım dikkat etmem gereken konularda bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
harunhoca bende size katılıyorum..harunhoca link' Alıntı:Sen de mi Burutus 012uhu.. Koca alemde bir sen bir ben kalmıştık LPG ye karşı olan. Kaldım tek başıma. Büyük konuşmak olarak düşünmeyin ama bir gün LPG taktiracak duruma geldiğimde aracımı satacağım. Evet araç benzin yakıyor ama alırken de bu aracın ne yaktığını biliyordum. Evet ben az kullaniyorum, az km yapıyorum, ayda 500 bilemedin 600 km. Dolayısıyla lpg yaptırmayı düşünmüyorum. Ayda 1500 km oldukça fazla, sen de haklısın ne diyeyim 047shakee
Doğru Yol ve LPG exclaimdesmicare link' Alıntı:Acil sifalar diliyorum. Cok gecmis olsun. Lpg konusuna gelunce de dogru yolu bulmussunuz..