Kalorifer fanı 1 ve 2. kademede çalışmıyor????

tasmaniandevil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 May 2011
Mesajlar
6,055
Tepkime puanı
0
Puanları
0
iyi günler,
Hafta sonu farkettim, araç duruyorken kalorifer fanı 1. ve 2. kademede hiç çalışmıyor. 3. ve 4. kademelerde sorunsuz çalışıyor. Giderken ise sanırım hareketin verdiği rüzgarla biraz hava üflüyor. Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
 
Fan rezistanı değişecek sorun orda.
http://www.youtube.com/watch?v=WlVjT7Yv7J4
vorwiderstand.jpg
 
Bir şey değil ümit ;)
 
Aynısı bende de oldu Umit birden içeri duman dolu 1-2 sizlere ömür.Fan rezistanı değiştirdiler kömür olmuş resmen. Tavsiyem kaliteli olanı al. ;) birde dikkat et o kısım su almasın. Genelde hem ve su canına okuyor.
 
Selamlar, bugün parçacıdan aldım. Rezistans 35tl, polen filtresi 10tl. Ama eskisini sökerken göbeğim çatladı. Yandan gelen kabloların ucu paslanmış, çok direndiler. Rezistansın olduğu yerde çok dar maalesef. Şükür yorulsakta değiştirdik. Ama bu seferde polen filtresini oturtamadım :( yanlarda açıklık kaldı.

GppXYN.jpg


ZAAR7k.jpg
 
Ne yani Ümit en zorunu yaptın polende mi zorlandın :) yapma be
Ebatı aynı mı? nasıl yanlarda çıklık kaldı
 
Ne yani Ümit en zorunu yaptın polende mi zorlandın :) yapma be
Ebatı aynı mı? nasıl yanlarda çıklık kaldı

Evet, aynen öyle oldu. Rezistansı taktım, arabayı çalıştırıp denedim, herşey tamam. filtreyi yerine koydum, kısa kenarlar hafif içe göçtü. Tekrar toparlamaya çalıştım ama nafile. Topladım bende, zaten karanlıkta birşey gözükmüyor. Olmadı haftasonu bakarım, çıkardığım bagajda duruyor. Ona göre boyunu ölçerim.
Bu arada tekrar teşekkürler :D
 
Onuda başarırsın karanlıkda birde yorgunsan kafa durur bilirim. Ama rezistans bayağı çürümiş bu arada.Kolay gelsin
 
Geçmiş olsun Ümit ama bu parça bu kadar ucuz değildi sanırım 65 TL filan olması gerek idi. Ben öyle hatırlıyorum. Aynı benim aracımda ki gibi olmuş.
 
Geri
Üst