Ben aracımı aldığımda ekstra para ödeyerek garantisini bir yıl daha uzatmıştım. Aracı aldığım, garantisini uzattırdığım yetkili servise gittiğimde senin aracının garantisi dolmuş, uzatma görünmüyor dendi. Elimde sizden aldığım kapı gibi fatura ve kredi kartı slipi var dediğimde, olamaz olsaydı sistemden görünürdü dediler. Ben de o zaman ya ben yalancıyım ya da siz ........ (bunun adını siz koyun dedim). Görevliden whatsApp numarasını aldım, eve gelince kestikleri faturayı mesaj olarak yolladım aradan bir seneye yakın zaman geçti halen dönüş yapamadı . Elimde belge olduktan sonra bu gibi şeyleri dert etmem ama insanı ilgisizlikleri üzüyor. Başka yaşadıklarım; İlk bakımda sol tarafın cam suyu fıskiyesi ayarsız diye not ettirdim ama ellerini dahi sürmemişler. İkinci bakımda sakın arabamı yıkamayın dedim (İzmir'in suyu aşırı kireçli olduğu için arabalarımı cilalı şampuanla yıkarım ayrıca arabalarım genelde kirli olmaz) yıkamaya götürürlerken yakaladım. Geri vites park sensörlerinden birinin arızalı olduğunu geç fark ettim, şimdi gitsem bu arızalıymış desem kesin kullanım hatası derler (araba daha 11.000 km dahi olmadı).