0 aldığım astra classıc III e LPG taktırmalımıyım??

Arkadaşlar aracı yeni aldım ancak benzini biraz cok olacak gibi geliyor bana daha önce lpg li astra ve golf kullandım zavoli cok memnundum ancak 0 aracın 2 yıl garantisi var ya bu beni düşündürüyor yol bilgisayarına falan etkisi olurmu lpg nin sorun cıkarırmı?Taktırmalımıyım yoksa 2 yıl bekleyeyimmi??

0 araç Almışssınız Keşke 1.3 CDTI Dızel Alsaydınız Tabıkı Lpg Zarar Vermez Düzgün Bı Montaj Ile Ama Montajda Sıkıntı Olursa Burdakı Arkadaşlar Cok Çekmıs Montaj Hatalarından Yınede Sıze Kalmıs Bısey Tabıkı

taktır. düşünme bile.

değmez.taktırma.

ben 2004 astra g aracıma landirenzo taktırdım. 1200 tl ye. hesabımöa göre ortalama 10bin km de kendini amorti ediyor.
aylık 1000 km kullanımım var ve bu da 1 senede kendini cıkaracak anlamına geliyor. 1 seneden cok kullanmayı düşündüğüm için lpg taktırdım bende.

çekişten düşme yok, titreme yok, hiç bişey yok. landirenzo opelin yetkili garanti veren tek markası.

Ülkemizde LPG ye aslında çok kötü bakılıyodu belki bu yeni yeni düzelmeye başladı şu anda çevreyi en az kirleten yakıt lpg dir. Aracınıza güzel bi montajla hiç bi zarar vermez şu aralar biz de düşünüyorduk a4 e lpg taktırmayı ama bildiğim kadarıyla da tfsi motorlara takılamıyormuş :cry:

Hocam tfsi motorlara lpg takılıyor daha doğrusu lpı takılıyor eğer taktırıcam diyorsanız yardımcı olmaya çalışırım bildiğimi kadarı ile bi dönem araştırma yapmıştım.

merhabalar, lpg kesinklikle zarar vermez taktırmanızı tavsiye ederim ben insignia ya taktırdım zavoli, servisi bize çok yardımcı oldu, ayrıca da serviste taktırırsanız pahalıya gelir, ama tabi garanti bozulmaz, ama şu da bi gerçek ki, zavoli bize 2 sene motor garantisi verdi, bu göz önüne alınırsa arabamın motoru 3 sene garanti altında:) landirenzo taktırmayın, GM onu öneriyo diye pahalı satıyo, zavoli öneririm

merhabalar, lpg kesinklikle zarar vermez taktırmanızı tavsiye ederim ben insignia ya taktırdım zavoli, servisi bize çok yardımcı oldu, ayrıca da serviste taktırırsanız pahalıya gelir, ama tabi garanti bozulmaz, ama şu da bi gerçek ki, zavoli bize 2 sene motor garantisi verdi, bu göz önüne alınırsa arabamın motoru 3 sene garanti altında:) landirenzo taktırmayın, GM onu öneriyo diye pahalı satıyo, zavoli öneririm

zavoli kaç para? landirenzo 1200 tl taksitle. gm öneriyo diye 200 300 fazla odenir. eger zavoli 700 750 ise bişey diyemem o zaman. ama 1000+ ise düşünmek gerek.

benim araç için 1350 tl zavoli, 1600 tl landirenzoydu, bende zavoli taktırdım tabi:) benim aracın motoru farklıydı tabi ondan da fiyat farklı oluyo herhalde siz bi araştırma yapın bu dediğim fiyatlardan yola çıkarak isterseniz

Hocam tfsi motorlara lpg takılıyor daha doğrusu lpı takılıyor eğer taktırıcam diyorsanız yardımcı olmaya çalışırım bildiğimi kadarı ile bi dönem araştırma yapmıştım.
haklısınz bende araştırmamı yaptım bugün sistem diğerlerine göre daha pahalı yine %30 %40 tasarruf sağlıyomuş. Ama sonradan vazgeçtim satarken dert olur başa lpg yi duyan almaz en güzeli taktırmamak bundan sonraki arabayı dizel almak :D

Ama sonradan vazgeçtim satarken dert olur başa lpg yi duyan almaz en güzeli taktırmamak bundan sonraki arabayı dizel almak :D

valla bide bölye birşey var dediğiniz gibi :D halbuki almanyada lpg arabaya değer katan unsurlardandır..

Geri