Dün Astra Sedan H aracımla Burdur Ankara Burdur yaptım. Araçta 3 kişiydik 3 yetişkin. Araç hangi hızda olursa olsun tedirginlik yaratmıyor. Genelde hızım 110-120 km/S arasıydı ama Ankara çevre yolunda ( otoban ) Ostim'i bulamamanın kızgınlığıyla 150 km/S ye çıktığım oldu. Aracın motor sesi çok ilginç. Daha önce de söylemiştim 90 km/s civarı pedallarda bile hissedilen titreşim var. Araç 100 km/s yi geçtiğinde rahatlıyor. 110 km/s'den sonra bağırmaya başlıyor ama 140'dan sonra hafif bir rahatlama hissediliyor.
150'den yukarı çıkmadığım için ilerisini bilemeyeceğim. Araçta yol sesi var. Bu hem yalıtım eksikliği hem de davlumbazların yarım olmasından kaynaklı. Aracın soğutması yeterli düzeyde. Sollamalarda çok hızlı değilseniz vites küçültme isitiyor. Motor performansı yeterli düzeyde. Yanlış anımsamıyorsam sadece Köroğlu Beli'nde vites düşürdüm. Yoll sesi azıcık daha az olsa araç daha rahat olacakmış. Bu süreçte yakıt tüketimimiz 0.327 tl/km olarak gerçekleşmiştir. Bu araad hız sabitleyici hakkaten çok rahatlatıcı birşeymiş.