Bugun saka gibi bir olay geldi basima satis temsilcisinden numaralarimizi alan biri beni aradi 5 bin tl karsiliginda aractan cekilin ben aliyim diye arac bulamamis arkadasta isterseniz yuzyuze oturup goruselim felan hayallerimin arabasi gibi konusmalar gecti napmaliyim
Satış temsilcisi ne kadar etik bir tavır sergilemiş! Bravo kendisine. Tam da bu sektörün çalışanlarından beklediğim gibi
Sayın adaşım bu adamlar cin gibidir. İleriye dönük duyum ya da net bilgi almışlardır mutlaka zam ile ilgili. Boşuna böyle teklif yapmazlar. Galericiler ucuza alıp kenara koyuyor, fiyatlar yükselince de yüksek fiyata satıp kar ediyorlar. Sahibinden'de satılık sıfır araç doluydu 1.6 115hp'lerin son dönem satışları bittikten sonra, hala da denk geliyorum bazen...
Tanıdığım galerici var, opel yetkili bayisinde yıllarca satış danışmanlığı yapmış biri. Yetkili servisteki arkadaşları arayıp kendisine gel al diye haber uçuruyo uygun fiyatlı araç denk geldiğinde...
Bu fiyatı bulmanın ne kadar zor olduğunun kanıtı da sizden sonra benzer konu açan arkadaşımızın aynı aracı 118ninden aşağı bulamaması.
Çok kafa yormaya da gerek yok aslında siz 5bini kabul edip vazgeçerseniz adamlar sizin aracı 115bine mal edip 118bine gözü kapalı satacak muhtemelen. Temiz 3bin cepte.
Bir daha bu fiyatları görebileceğimizi sanmıyorum. Yarın ne olacağını Allah bilir. Ama mevcut şartlarda görünen durum böyle....
Ben geçen hafta Adana'da meraktan sordum bayiye 1 tane kalmış ellerinde donanımı sormak aklıma gelmedi.
Sanırım astra j'nin de sonu geldi
Yaza doğru ya da seneye bu zamanlar ben de düşünüyordum son bir kez daha astra j ama üretimini bitirecekler gibi sanki.
Elde kaldı pejo motorlu astra k, onu da kaçırırsak 308'in kopyası bir astra L belki.