06 acy 29;)

işte benim tek geçtiğim renk! keşke benim aracımda beyaz olsaydı gelin gibi adeta kazasız belasız yay konusunda eibach kulanabilirsn ben kullanıyorum ve memnunum 3.5 al bence fazla basma ledli stop birde angel harika bir ikili oluşturur. kazasız belasız iyi günlerde aracını üzmüycek :D şekilde kullanman dileklerimle =)

işte benim tek geçtiğim renk! keşke benim aracımda beyaz olsaydı gelin gibi adeta kazasız belasız yay konusunda eibach kulanabilirsn ben kullanıyorum ve memnunum 3.5 al bence fazla basma ledli stop birde angel harika bir ikili oluşturur. kazasız belasız iyi günlerde aracını üzmüycek :D şekilde kullanman dileklerimle =)
yay aldım 3.5 luk dayanamayıp:)ama angel ve stoplar için biraz daha beklemem lazım fiyatlar çok ucuk el değmiyor;)

yayları kışı atlattıktan sonra takıcam resimleri ancak o zman eklicez artık;)

yayı inşş eibach almışındır aralarında en konforlusu o çünkü he bide jantıda değiştrmelisin resimlerde daha güzel cıkar :) kazasız belasız cezasız inş

jant takmam kardeş yay üstüne bide ince yanak beni üzer biliyorum o acıyı;)

yay jant falan olaylarına girme bence orgınal kalsın araban daha sıfır gıbı zaten.yerinde olsam led li stop alırım app plaka yaptırırım.cok guzel bı fılm yaptır.yeterli.güle güle kullan

ledli stop tak sonra arabanı önden giderken izle başka da bişi demıyorum

ledli stop tak sonra arabanı önden giderken izle başka da bişi demıyorum

Corsa C için Ledli stopların fiyatı hakkıında bilginiz varmı nereden alabilirim kaça alabilirim?

Geri