06 acy 29;)

corsa tuning bölümünden gerekli bilgiyede ulaşabilirsin selçuk

Hocam aracının maşallahı var, öndeki ızgarayı siyah yapma fikrini çok beğendim çok hoş olmuş. Yaptığın değişikliklerin fiyatlarınıda yazsaydın bilgilenmiş olurduk.Kazasız belasız binersinn inş.

eski aracımda janttan ağzım yandı arkadaşlar o yüzden bana çok uzak duruyor jant!17 jant 45 yanakla her dakika çukurdan kaç tümseklerde için gitsin derdini çekmek istemiyorum açıkcası:)film önümüzde ki ay çektircem inşallah bir aksilik çıkmazsa!

Hocam aracının maşallahı var, öndeki ızgarayı siyah yapma fikrini çok beğendim çok hoş olmuş. Yaptığın değişikliklerin fiyatlarınıda yazsaydın bilgilenmiş olurduk.Kazasız belasız binersinn inş.
merak ettiğin bişeyin fiyatı varsa özelden veya burdan yazarsan yardım cı olurum

Güzel olmuş bişeyler daha yap diecem ama tamamen duygusal:)angel,camlara film,jant kesinlikle bunlar yetr kanimca,kazasiz,balasiz,cezasiz sürüşler..

Güzel olmuş bişeyler daha yap diecem ama tamamen duygusal:)angel,camlara film,jant kesinlikle bunlar yetr kanimca,kazasiz,balasiz,cezasiz sürüşler..
duygusal;)

Geri