arkadaşımda 2008 model honda civic var valla benim 2001 model vectar nın tadını vermiyor. bazen sürüyom gaz tenekesimi sürüyom ne anlamıyom. yada bana öle geliyo hani derler ya kargaya yavrusu şahin gelirmiş diye ölemi diyom kendi kendime.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşımda 2008 model honda civic var valla benim 2001 model vectar nın tadını vermiyor. bazen sürüyom gaz tenekesimi sürüyom ne anlamıyom. yada bana öle geliyo hani derler ya kargaya yavrusu şahin gelirmiş diye ölemi diyom kendi kendime.
valla civic kullanım zevkı super bır araba ama ses yalıtımı vasat. ayrıca 2001 vectra benımde bır arkadaşımda var arada kullanıyorum yayla gıbı araba maşallah. civic biraz daha kasıntı duruyor. ama kullanım zevkı rahat ve kolay bır araba cıvıc.
yaşım 38 ve bir türlü şü hondayı sevemedim gitti özellikle gençler honda .honda .toyota deseniz tamamamdı neymiş vtec motor ya vtec motor ecotec var .opel hiç bir zaman kaputun arkasına 1.6 motor ecotec yazmıyor bilen bilir .opelin ürettiği ecotec honda alıp vtec yazdı ve yaptı bilen bilir doch motor kime ağit kim üretti .şimdi neymiş dochvtec.burası opel severlerin sitesi.biz hondalardan değil hondalar bizden bahsediyor.bir defa honda tamam güzel ama kısa vesafe koşucusu kısa vesafe için tamam ya sonrası...