Saygi cercevesi icinde konusursan daha saglikli olur.sana cevap bile vermiyecegim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
verme bencede. sallıyorsun birşey arkasında dur bari...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygi cercevesi icinde konusursan daha saglikli olur.sana cevap bile vermiyecegim.
Şahsi tecrübeme göre 1.6 ile 1.4 den az yaktım, 1.4 ile 1.2 den az yaktım ki kullanım karakterim sert değildi. Ne ile kullanacaksanız kullanın ben olsam, vergi hariç her açıdan 1.4 tercih ederdim.
Icinden geçtiğin 1.4 turbolar ya park halinde ya da geri viteste manevra falan yapıyordu heralde?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sizde saygi denilen bisi yok disaridan bakilinca kaliteli bir foruma benziosunuz ama ici seni disi beni yakar modulu.madem ole macasi yuksek olan gelir icinden bi gecerim ondan sonra konusmaya devam edersiniz.mesele kaputun altindaki beygir degil direksiyonda oturan essektir.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 03:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 03:34 ----------
Bu son yazdigim sey fatih nickli sanada gelsin.
niye sizde mi inanıyorsunuz 1.3 cdti 14. turbo astrayı geçtiğine o yüzden mi yorum size tuhaf geldi..+1
arkadaşın yorumu ilkokul günlerimi hatırlattı sağolsun
saygı bekliyorsan saygı göstereceksin. yalan söylemeyeceksin. 1.3cdti 95 bg'lik astra j'nin dünyada hiçbir fizik kuralları dahlinde 140'lık astrayı geçme şansı yok.
şimdi saygı çerçevesinde çok iyi bir forumuzdur. otur bütün attığım mesajları oku nadirdir böyle konuştuklarım. ve direksiyondaki eşşek lafına katılıyorum 1.3 cdti ile 140'lık astraya kafa tutup hatta geçtiğine inanmak. haklısın ne diyeyim...
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 08:32 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 08:30 ----------
niye sizde mi inanıyorsunuz 1.3 cdti 14. turbo astrayı geçtiğine o yüzden mi yorum size tuhaf geldi
Sizde saygi denilen bisi yok disaridan bakilinca kaliteli bir foruma benziosunuz ama ici seni disi beni yakar modulu.madem ole macasi yuksek olan gelir icinden bi gecerim ondan sonra konusmaya devam edersiniz.mesele kaputun altindaki beygir degil direksiyonda oturan essektir.
Konu ne Astra j ne de 1.3 ctdi.
Arkadaş 1.2 mi 1.4 mü sormuş ve bendeniz 1.2 kullanan birisi olarak kesinlikle 1.4 derim. İster istemez performans, güç farkı var ve belli de eder. 1.2' de iyidir ama yüklü durumda inanın gitmiyor, gitmesi için pedala yüklenmek gerekiyor ve buda extra yakıt demek. 1.2 motor genellikle ekonomi anlamında fazla yüklenmeden sakin kullanımlı şehir içi ideal ve şehirdışı 90-100 gidilecek bir araç. Ayrıca yük anlamındada tıka basa doldurmamak gerek bence.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 03:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 03:34 ----------
Bu son yazdigim sey fatih nickli sanada gelsin.