1.3 Cdti Astrasi Olan Arkadaşlar Bir şey Sorabilir Miyim?

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar.benim 2.0 turbo 2006 model astram var.benim yakın arkadaşım 1.3 cdti astra almayı düşünüyor.acaba bu 1.3 cdti motor astraya az gelmiyormu?yani motorundan memnunmusunuz acaba?yardım ederseniz cok sevinirim.simdiden saolun:o

walla ben bi kaç sefer kullandım. ilk kalkış olayı çok düşük. 1. vites çok kısa. ama sonasında ideal aile arabası

tek kelime ile aile arabası... fazlasını bekleme husran olur!

saolun arkadaslar

Arabayı alalı neredeyse 3 ay oluyor, şahsen dizel olmasından kaynaklanan ilk kalkış yavaşlığı haricinde son derece memnunum,

Bence hem spor hem aile arabası :cool:

astra 1.3 cdti 6 vitesli araçlar 90 hp den bahsediyorum benim için ondan başkası yok diyorum,ilk vitesle 3-4 saniyede 2 inci vitese atıp devamını getirince valla hiç bir hüsranı yok bence,tam bir spor ve aile arabası gözümü kırpmadan her zaman alırım bu aracı

yardımlarınız için cok tskler ark lar:rolleyes:

sürat istiyosa çoğu dizel ve benzinli arabalara kafa tutabiliyo benim ulaştığım en son hız 210 km 1.3 dizel bi araba için gayet ii bi performans bana sorarsanız

şehiriçinde kullanmak da,aman az yakıyım die uğraşarak kullanmak da adamı çok yoruyor..ama şehirdışı kullanımı çok zevkli...

Tam bir şehirlerarası arabası, uzun yolda konfor ve yakıt tüketimi yüzleri güldürür. Şehiriçinde ise bahsedildiği gibi 1. vitesin kısa olması, kalkıştaki hantallık haricinde problem yok, yüksek viteslerde canavar.. Tabi fazla gaz verip kalkıştaki hantallıktan kurtulabilirsiniz, benim gibi.. Ekonomik kullanmak isteyenlere tavsiye edilmez :p

Geri