1.3 Cdti Astrasi Olan Arkadaşlar Bir şey Sorabilir Miyim?

Bende memnundum ama takiii bugün arkadaşın peugeot 307 1,6 hdi ile bi kalkışı deneyelim diyesiye kadar.Gerçi onun arabasında orjinal jant we lastiği wardı benimkinde ise 225/40/18 war.Hem motorumuz küçük hem lastiklerimiz büyük :))Ne yapıp ne ettiysem hepsi boş,vites değiştirirken bile ayağımı gazdan çekmedim ama yok ufak geliyor işte motor

yani pejo daha atik.. ah birde zırt pırt sorun çıkartmasa..

pejo dehşet gidiyor bizim astraların yanında,tam bilmiyorum ama 110 hp sanırım.Astraların kasa büyük 1,3 motor küçük kalıyor 1,6 olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

peugeot ne kadar atik olursa olsun en son alacagım aractır...peugeot yerine sahıne bınmeyı tercıh ederım(abartı oldu ama:D)

bosverın astranın asaletı yeter...

2.0 turbo war altında öle dersin tabi :)Bide 1,3 cdti kullananlara sor :(

vallah arkadaşım opeli kötülemek istemiyorum ama bence almaa 2 senedir bu aracı kullanıyorum ve km 100 bine yaklaştı sanırım tavsiye etmiyorum sana araç 6 vites belki onkere 6.vitesi attım atmadım yaa..sabah bir yere gidersin çalışmaz herşey süper dersin bir bakmışın iki gün sonra yine sorun neysee yinede sen bilirsin..

walla arkadaşlar benim arabama binenler aracın performansını görünce çok şaşırıyolar.İnsanlarda şöle bi ön yargı var 1.3 motor bu kasayı kaldıramaz diye ama yanılıyolar evet 1.vites yetersiz kalıyor ama 2.vitese atıp turbo devreye girince arabayı tutamıyosunuz.peugeout 307 1.4hdi -Doblo 1.3 multijet - megane 1.5 dci(85 bg) gibi arabalar benim yanıma bile yanaşamıyorlar.Ayrıca bu 1.3 90hp motorla son sürat 210 km gördüm daha ne olsun :D

arkadaşların yazdıkları yorumları tek tek okudum ve birçoğuna katılıyorum ama belki onlarında bildiği yazmayı unuttukları bir konuya değinmek isterim. benim aracımda sport düğmesi var ve inanın ben bu düğme ile spor özelliği aktif hale getirdiğimde araba gerçekten çok değişiyor. Kalkışlardaki hantallığı ilk devirlerde bahsedildiği gibi ama anlattığım özelliği olan araçı şiddetle tavsiye ederim. Kaldı ki benim araçım easytronic hızlanma değerlerinden ise son derece memnunum ve ekonomisi de anlatıldığı gibi süper bence ama bende ne yalan söyleyeyim motorun 1.6 dizel olmasını tercih ederdim.

Geri