R
ryanwilliams
Bilgi Girilmemiş
Ynt: 1.3 Cdti Edition
Bencede sport~cyclone
Bencede sport~cyclone
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama ekran ısıgını komple kapatabılıyorsunGökhan_55 link' Alıntı:bence cyclone vardı memnundum... Ama ekran gece kararmıyor fazla parlak kalıyor sonradan takılanlar...
bulent_tnt link' Alıntı:aracınız hayırlı olsun nerden aldınız aracı acaba
cyclone onerırım
Arkadaslar editiona orjinal navi takilmiyor dediler yani cd 600Umitbjk link' Alıntı:Sorularımı cevaplayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Navigasyon takılmıyor diyen arkadaşlar var ama dün satıştaki arkadaşla görüştüğümde 1600 liraya navigasyonu ekletebileceğimi söyledi.
Birde enjoy ve sport öneren arkadaşlar var.Limitim 45-48 bin arası arkadaşlar maalesef daha da yukarı çıkamıyorum.Standart özellikleri de pek kötü gelmedi bana..İleride ekletebileceğim donanımları fırsatım oldukça yaptırabilirim diye düşünüyorum.Cruise control sonradan takılıyor mu bilmiyorum ama olmaması bir handikap oldu benim için.ama Çelik jant şart gibi bu arabaya.
Umitbjk link' Alıntı:Sorularımı cevaplayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Navigasyon takılmıyor diyen arkadaşlar var ama dün satıştaki arkadaşla görüştüğümde 1600 liraya navigasyonu ekletebileceğimi söyledi.
Birde enjoy ve sport öneren arkadaşlar var.Limitim 45-48 bin arası arkadaşlar maalesef daha da yukarı çıkamıyorum.Standart özellikleri de pek kötü gelmedi bana..İleride ekletebileceğim donanımları fırsatım oldukça yaptırabilirim diye düşünüyorum.Cruise control sonradan takılıyor mu bilmiyorum ama olmaması bir handikap oldu benim için.ama Çelik jant şart gibi bu arabaya.