1.3 cdtı ESP takılabılırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet aslında o kadarda zor bısey değilmiş.
ama dıreksıyonumu sökdürtmem aga.

direksiyon sökülmesi çok problemli bir iş değil yanlız önemli olan takılan parçanın turuyla çıkarılan parçanın turu önemli eğer şaşmışsa düzeltmesi çok problemli oluyormuş

Bu konu ile ilgili Diyarbakır daki büromuzda tam da girişte şöyle bir yazı vardı. "Çok zor başarılır, imkanzsız zaman alır". Herşey emek bilgi ve maddiyata bakar.

ben esp işini çok araştırdım. karar verdim garanti bitince takmayı düşünüyorum. çıkma parçaları temin etmek biraz zor olur onun dışında işi bilen birisi 2-3 saatte bütün montajı tamamlar. senden çıkan parçaları(abs beyni vs) satarsan 1500 tl gibi bir fiyata esp montajı yaptırabilirsin ama çıkma parçalarla.. aynı zamanda vectra c elegance kullanıyorum onda esp var ve baya faydasını gördüm şimdiye kadar maddi durum olursa takılmalı bence

ben esp işini çok araştırdım. karar verdim garanti bitince takmayı düşünüyorum. çıkma parçaları temin etmek biraz zor olur onun dışında işi bilen birisi 2-3 saatte bütün montajı tamamlar. senden çıkan parçaları(abs beyni vs) satarsan 1500 tl gibi bir fiyata esp montajı yaptırabilirsin ama çıkma parçalarla.. aynı zamanda vectra c elegance kullanıyorum onda esp var ve baya faydasını gördüm şimdiye kadar maddi durum olursa takılmalı bence

1500 tl çok fazla bence arabada zaten 1.300 tlye opsiyon alınıyor çıkma parçalarla bence 1000 tlyi geçmemesi lazım

1500 tl çok fazla bence arabada zaten 1.300 tlye opsiyon alınıyor çıkma parçalarla bence 1000 tlyi geçmemesi lazım

ben tahmini bir fiyat söyledim kesin rakamlar değil bunlar ama 1000-1500 tl arası bir fiyat tutar kesin:)

ben önce abs den başlıycam.tahminime göre sensörler beyin soketler tech2 ile aktif edilirse olur gibime geliyor.

Ama arkadaşımız Astra H 'dan bahsediyor.

iki araba arasında çok fark yok hadi bahsettiğimiz model insignia olsa neyse 1300 olmasında 1400 1500 olsun

Geri