Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her aracta elfreninin orada degildir, mesela vectralarda motor icerisinde sol tarafta...
modele ve markaya gore degisiyor, recep bey zaten acmisti bir konu takmisti aracina esp...
sabri abi sende zaten opc var esp vardir.
COMBO lara gelirsek yine uzulecek bir combo cu var aramizda ... ESP degil EPS var onlarda uzulmesinler takometrelerinde sonradan takmak isteseler ESP lambalari bile yok![]()
aynen bütün combocular bu hataya düşüyor![]()
Bi harfin yeri değişiyor diye bu kadar sorun etmeyin.
Tüm corsa, Combo'lar da standart.![]()
ESP ABS'den bağımsız bir sistemdir.Patinajı ve aracın savrulmasını önler.Ben aracımı alırken opsiyoneldi ve taktırmadım.
ESP ABS'den bağımsız bir sistemdir.Patinajı ve aracın savrulmasını önler.Ben aracımı alırken opsiyoneldi ve taktırmadım.
ya ben bu esp yı devreye sokmaya calıstım ama basarılı olamadımbı denemek ıstıyorum ne yapmalıyım sızce ??? patınj cekmıyor bak orda devreye gırmıs mı oluyor sımdı bu meret
![]()
bendede bir kere devreye girdi viraja çok keskin girmişim 60 kmle girdim hızım ortada 40 adüşmüştü ama bu opellerin yol tutuşuda güzel yani çok seyrek giriyor benim izlenimime göre![]()