1.3 cdtı ESP takılabılırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi harfin yeri değişiyor diye bu kadar sorun etmeyin.

Tüm corsa, Combo'lar da standart. :)

Her aracta elfreninin orada degildir, mesela vectralarda motor icerisinde sol tarafta...

modele ve markaya gore degisiyor, recep bey zaten acmisti bir konu takmisti aracina esp...

sabri abi sende zaten opc var esp vardir.

COMBO lara gelirsek yine uzulecek bir combo cu var aramizda ... ESP degil EPS var onlarda uzulmesinler takometrelerinde sonradan takmak isteseler ESP lambalari bile yok:kop::kop::kop:

he he var ama..:D

aynen bütün combocular bu hataya düşüyor :)

Bi harfin yeri değişiyor diye bu kadar sorun etmeyin.

Tüm corsa, Combo'lar da standart. :)

bayılıyom bu esp muhabbetine..:D opşınıl funkşınıl..

ESP ABS'den bağımsız bir sistemdir.Patinajı ve aracın savrulmasını önler.Ben aracımı alırken opsiyoneldi ve taktırmadım.

ESP ABS'den bağımsız bir sistemdir.Patinajı ve aracın savrulmasını önler.Ben aracımı alırken opsiyoneldi ve taktırmadım.

Bagimsiz oldugundan eminmisiniz, esp tamami ile abs ile ic ice bir sistemdir...

bagimsiz olarak dusunulemez...

bu iki sistem de birbirine bağlıdır zaten bu yüzden de esp beyni diye bir şey yoktur esp li abs beyni vardır.. saygılar..

ya ben bu esp yı devreye sokmaya calıstım ama basarılı olamadım :) bı denemek ıstıyorum ne yapmalıyım sızce ??? patınj cekmıyor bak orda devreye gırmıs mı oluyor sımdı bu meret :D

ya ben bu esp yı devreye sokmaya calıstım ama basarılı olamadım :) bı denemek ıstıyorum ne yapmalıyım sızce ??? patınj cekmıyor bak orda devreye gırmıs mı oluyor sımdı bu meret :D

bendede bir kere devreye girdi viraja çok keskin girmişim 60 kmle girdim hızım ortada 40 adüşmüştü ama bu opellerin yol tutuşuda güzel yani çok seyrek giriyor benim izlenimime göre :D

bendede bir kere devreye girdi viraja çok keskin girmişim 60 kmle girdim hızım ortada 40 adüşmüştü ama bu opellerin yol tutuşuda güzel yani çok seyrek giriyor benim izlenimime göre :D

ıste bende bızım meshur sabuncubelı rampasını genelde cıkarken sert hareketler yapıyorum yol musaıtse.ama yok kene gıbı yapısmıs yola astra espye falan gerek duymuyor :9 en cok da sabuncubelınde rampada onume gelenı gecmeyı sevıyorum haa :D

gidin soyle bir yola asilin bakin bol bol girer devreye yada bekleyin kar yaginca deneyin :D

http://www.youtube.com/watch?v=FO9CeCwpQjQ

Geri