1.3 cdti?

dreamofice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
https://eksisozluk.com/opel-astra-1-3-cdti--1306897?a=popular&p=4
Ekşi sözlükte  dikkatimi çekti ergenler bizim 1.3 astraya bayağı saydırmış bugün , tabiki bir çoğu bu aracı kullanmadan kulaktan dolma bilgilerle aracı karalıyorlar.
 Performansı yetersiz denilen bu araç için buyrun 4 kişi bagaj dolu hafif eğim var yolda daha giderdi ama tedirgin oldum:

1.3 cdti astra j sport

Ynt: 1.3 cdti?

Laf eden almasın kardeşim  cooll Kesinlikle her yönden P/F aracı. Her yönden yeterli. 

Performans fiyat demek

Performans olarak ve fiyat olarak gerçekten güzel!

Geçen sene bir arkadaşım sıfır golf almak için konya da beni VW bayisine götürmüştü. Orada ben de pazarlığa gireyim dedim aracımı takas olarak ne kadar a değerlendirirsiniz dediğimde adam aracımın sadece bir opel olduğunu söyleyince ağız dalaşıyla bitmişti pazarlığımız. Yani bu tip muhabbetler karalama işleri her zaman var. Ama şu bir gerçek her donanım için ayrı para verme işi opel de o kadar fazla yok!

Hiç olmadı base modelinde bile multimedia center ceuise control yol bilgisayarı kol dayama plastik bile olsa janta benzeyen kapakları ve de dinamik bakış standart :)

1.3 laf etmek bence yanlış alan adam ralli yapmıcak sonuçta ekonomi için alıyoruz aracı ve karşılıyor gerekince hızlanmıyor mu her yerde söylüyorum 4.vitesde 160 yaptı 170e giderdi 5den sonrasını siz düşünün yani sallayan sallasın bizim 1.3 candır.

Ynt: Re: 1.3 cdti?

2.5 sene 1.3 95hp Astra J kullandim sonra aracimi satma durumu olustu.1.vitesten sonra oldukca guzeldi acikcasi.4 kisi ve dolu bagaj yaptigim yolculuklar da oldu,beni hic uzmemisti.Uzun yol olsun,yokuslar olsun her cins yolda kullanmistim.

Almayi dusunen arkadaslara hem ekonomi hemde o ekonomiye karsi verdigi performans acisindan tavsiye ederim.

Yok ben asfalti kaziyacagim diyorsaniz o zaman farkli marka ve modellere ait motorlara bakmaniz lazim :) Her zaman soylerim attan buyuk fil vardir.Onemli olan ihtiyacinizi belirlemek.

Valla kim ne derse desin ben 1.3 dizelleri seviyorum. Hem ekonomik, hemde yeterince güçlü. Bizim Oğuz özellikle virajlarda ne jiplerin, lüks arabaların aklını alıyordu 1.3 dizeliyle. Hele devrini de aldı mı trafikte ve makasta affetmeyen bir araba. Üstüne vergi avantajı var onunda üstüne sakin kullanınca benim Active Select 1.4T'min tam iki katı yol gidiyor. ((:

img0690resize.jpg

Aha bu da benimki. Ki bu kadar gittiğini de görmedim ayrıca. ((:

Geri