1.3 corsama chip yaptırdım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada arkadaşlar kapışıyoruz derken gece geç saatte trafiğin boş oldu yerlerde drag roling felan yaptık!bide izmit yolunda max hız denemesi yaptık!videolar çok yakında... takip edin!

abii 195-45-16 jant lastik ilee ancaa 185-190 basıyoo!ama chipsizken 165 de kalıyoduu!mehmet abi yanınızdan geçerkenn 185 le felan gidiyodumm!abii sen bana en düşüğünü yükledinn!ama yinede dumansız ii bii şekilde gidiyoo!0-100 videosunuda ii yapamadık arkadaşlarr!ufaktan viraj vardı elimde cam bi elimde direksiyon vitesi atamadım ama yinede 0-100 11-12 saniye arası bişeyy!2. vitesi sağlam yapıştırsaydım heralde 0-100 ü 10 saniye civarına inerdii!videoların devamını yakında koycağım!

abii 195-45-16 jant lastik ilee ancaa 185-190 basıyoo!ama chipsizken 165 de kalıyoduu!mehmet abi yanınızdan geçerkenn 185 le felan gidiyodumm!abii sen bana en düşüğünü yükledinn!ama yinede dumansız ii bii şekilde gidiyoo!0-100 videosunuda ii yapamadık arkadaşlarr!ufaktan viraj vardı elimde cam bi elimde direksiyon vitesi atamadım ama yinede 0-100 11-12 saniye arası bişeyy!2. vitesi sağlam yapıştırsaydım heralde 0-100 ü 10 saniye civarına inerdii!videoların devamını yakında koycağım!
valla benimki chipsiz 195 görüyorum cok rahat yoksam saten adam chip yaptırıptamı sattı bana.istanbul adapazarı arasında sayısız kere 195 gördüm :)

İçinden video çekilen araçta chip yok değilmi.Birde videoda stage 2 die geçiyor stage 1 ve stage 2 deki uygulamalar nedir?

Araçlara kademeli olarak yükleniyoruz..Malum 1.3 lerin enjektör karakterislikleri farklı farklı ve kullanılan yakıta göre değişiklik gösteriyor(duman açısından)..Şimdi Stage3 ü geliştirdim ve hasanın arabaya yüklicez...O yol biraz yokuş yukarı o yüzden araç fazla hızlanamıyor..Vede 2 kişiyiz depo Full..o şartlarda chipsiz bir corsanın 160 ı geçebileceğini sanmıyorum..Herneyse konu o değil..Mutluda koya koya yokuş yukarı video yu koymuş..Hasan sen orda temiz 190 varsın..Rampa aşağı düşünemiyorum zaten o ibre çıkar yerinden..

Sormak istediğim stage 1 ve stage 2 deki hp,tork ve turbo basıncları ? O açıdan sordum..

Geri