1.3 corsama chip yaptırdım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında Stage2 daha çok alt devirlere çalışılmış bi yazılım..Araç daha erken toparlıyor...Teknik veriler için henüz net rakamlar veremeyeceğim..Ama inş. yakında lansman yapıcam..

valla benimki chipsiz 195 görüyorum cok rahat yoksam saten adam chip yaptırıptamı sattı bana.istanbul adapazarı arasında sayısız kere 195 gördüm :)
abii helal vallaha ne diyimm!merak ettim bi ara banada gösterirmisin düz yolda nasıl 195 yapıyosunuzz!hemde chipsizz!hemde çok rahatt!demekki aracın rahatını biraz bozsanızz kadranı kıracaksınızz!rahat derkenn heralde tam gaz basmadan 195 basıyosunuzz!polemik yaratmak için sölemiyorumda gerçekten merak ettim düzde nasıl sayısız 195 yapıyosunuzz!bizde 2 tane varr ikiside bugüne kadar 195 basmış deill!!vallaha o kadar corsa kullandım 14 jantlısı bile düzde 195 görmüyoo!tebrik ediyorum sizii!:good::alkis: bi ara olursa yollun eğimini ve göstergeyi gösteren bii video çekerseniz sevinirimm!aracı 2. el aldıysanız belkide aracınızda chip vardırr!

Cumartesi Bnm Arabayıda Cipsliyoruz :D:D

Herkeze merhaba öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inşalla chip taktırınca kalkkışta hissedilir kadar fark etti mi?? bende de benzinli corsa c war yaptırmayaı dusunuyorum da yani deydi mi chip yaptırmana ???

benimkisi 1.3 cdti!ve aşırı derecede deiştii!yani arabaa rahatladıı ve serileştii!benzinlilerdede chip uygulaması güç artışı sağlıyomuş ama diesellerde chip daha ii sonuç veriyomuşş!

ben eski normal jantlarla yani 14 inc lerle kurek cekerek 190 yaptigimi hatirliyom, ama 195 icin bayir asagi kurek cekmek gerekir galiba ;)

chipi takinca degismezmi yaa, merak edenler var, hep berabeer kalkis yapalim ;) ama hasansiz olsun, hasan biraz uzmanlasmis dragda :P :)

ben eski normal jantlarla yani 14 inc lerle kurek cekerek 190 yaptigimi hatirliyom, ama 195 icin bayir asagi kurek cekmek gerekir galiba ;)

chipi takinca degismezmi yaa, merak edenler var, hep berabeer kalkis yapalim;) ama hasansiz olsun, hasan biraz uzmanlasmis dragda :P :)
:o:o:o

Hepiniz Geliyn Hüleeeeeeeyn :D:D

Stage 2 yi yaptırmak için stage 1 uygulamak gerekiyormu?
Hasang arkadasımızın ki stage 2 ,mutkanın ki ise stage 1 mi ?
2 araç stock araç ile birlikte video hazırlayabilirseniz çok iyi olur.

Geri