1.3 corsama chip yaptırdım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzun yolunu yesinlerr senin:) o kirmizi corsa benim olmasin ;)

[SIZE=-1]ah ile 0-100=11 saniye civarı!bagaj ufaktan doluu!depo full!2 kişi!
[/SIZE][SIZE=-1]http://www.youtube.com/watch?v=_DvVeuSsXqM
[/SIZE]

bende chip yaptırdım zaten bu işi yapıyoruz aracı 30 beygir artırıyor araçn gayet gidiş ve çekişi degişiyor ayrıca bana blow lazım ikinci el olur

şarkı süper corsada iyi gidiyor maşallah hasan mutlu yani mutkan istanbula geldiği zman anlatacak sana bişeyler:Diyi dinle onu tamam mı:D

Biri bana bu çip meselesini açıklayabilir mi.Nedir.Kaça mal oluyor.Yakıt masrafını arttırıyor mu?.Kusura bakmayın ben fazla modifiye işlerinden anlamıyorum da.Saygılarımla

Yüksek devirlerde arabanın yol tutuşu nasıl?
yüksek devirli kullanırken dönüş manevralarında savrulma oluyomu?

Biri bana bu çip meselesini açıklayabilir mi.Nedir.Kaça mal oluyor.Yakıt masrafını arttırıyor mu?.Kusura bakmayın ben fazla modifiye işlerinden anlamıyorum da.Saygılarımla

Uuygulamaya göre sarfiyat değerleri edğişiklik gösterebiliyor..

Sizin aracın modlanması işleminden bekledikleriniz uygulamanın yönünü belirler..

Ekonomi amaçlı bir modifikasyon isterseniz box takarız usul usul kullandığınızda %10 tasarruf edersiniz..

aracınızın kalkışından alt devirlerdeki ölü zamanlardan şikayetçi iseniz yine box takılır ve araç daha kullanılabilir hale gelir..Özellikle klima açıkken araba tam bir tank gibi kalkıyor..

Yok ben gazlıyacağım 1.6 araçların ayarına çıkartacağım arabamın performansını falan diyorsanız Chiptuning uygulanabilir..Chiptuning ile çok fazla yakıt ekonomisi sağlanamaz..

Bu işlerin maliyetleri orta kalite bir takım lastik fiyatına halledilebilir düzeydedir..

Yüksek devirlerde arabanın yol tutuşu nasıl?
yüksek devirli kullanırken dönüş manevralarında savrulma oluyomu?

Morfy bu adamların yayları spor ve lastikleri ince yanak falan..

180-190 la istediği gibi şerit değiştirebiliyor makina..

Geri