1.3 corsama chip yaptırdım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HAsan biz bahtsız insanlarız....27 MAyıs a ertelemişler dragları..Bi drag fuara denk geldi, diğer drag öbür fuara, bu drag da Bolu organizasyonuna..

Hayrlı olsun..Bizim corsadada bi atraksiyon yaşanabilir bu aralar chiplenmek lazım=)

dün amcaoğlu ile drag , rolling denemelerinde bulundukk!ve sonuçç yinee corsa öndee!amcaoğlunun arabası hyundaı 1500 cc 90 hp gücündeydii!dragdada rolling dede 2 boy felan önde yürüdümm!mehmet abii ellerine sağlık abii!sayende benzinlileri yalan ediyorum:) geçen gün 0-100 ölçtüm bagajda takımlar felann(tamirciyiz yaa)depoda full dü!2 kişiydik!11 saniye geldiii! corsa 1.3 cdti=0-100=11 saniye;) düzde son hız denemesi felanda yaptım 190 da kaldıı!inanmayanlar ve yalan 0olduğunu iddea edenler olabilirr!bence böle bii iddeanız varsa içinizde saklayın çünkü videoları varr:) nasıl koyulduğunu bilmediğim için koyamadım!yakında birine koydururum inş...!

bekliyorum hasan videoları;)

grnt140le2.jpg
buda uc ile hafif eğimde!demekki arabada 14 jant olsa tessisat ve mazot full olmasaa ibre yetmicekk!:)

maşşallah diyiym.1 hafta önce gece anayolda biraz turluyodum bi kırmızı corsa cdti 1.3 lambada durdu zaten gelişinden belliydi basacaı 3 lamba yan yana geldik gerçekden etkilendim oda çipliydi.maşşallah

abii bu ibo beni bitiriyoo yaa!hastayım abii öle böle deill!uzun yola çıkacaksam olmazsa olmazlarımdandır yanii:)

Geri