1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

ben hayırlı olsun demiştim zaten peşinen  ;) doğan bu hangi paket alt, orta, üst yani dizel bir vw göre fiyat iyi geldi bana.

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

DERSİMLİ link' Alıntı:
ben hayırlı olsun demiştim zaten peşinen  ;) doğan bu hangi paket alt, orta, üst yani dizel bir vw göre fiyat iyi geldi bana.

Valla ilk hayırlı olsun senden gelmişti gerçekten, sağolasın. ((:

Passat'lar Trendline (boş) Comfotline (orta) ve Highline (üst) olarak geliyor ama Variant'larda sadece orta ve üst paket var, bizimki Comfortline orta paket. Fiyatı da tanıdık sayesinde bayağı indi, dediğin gibi dizel bir Passat için güzel bir rakama satın aldık.

Hayırlı olsun güzel bir seçim olmuş. Vosmer'den mi?

Burock3427 link' Alıntı:
Hayırlı olsun güzel bir seçim olmuş. Vosmer'den mi?

Teşekkür ederim, evet Vosmer'den aldık.

abi ben sana passatı satarlar demedim mi :D .vw araba satmayı cidden iyi biliyor :D

sallierim link' Alıntı:
abi ben sana passatı satarlar demedim mi :D .vw araba satmayı cidden iyi biliyor :D

Valla öyle ama daha içeri girer girmez arabada kendini satmadı değil hani. Daha müdür yanımıza gelemeden arabayla babamın arka fonda bir aşk şarkısı çalmaya başlamıştı bile. ((:

Doğan hayırlı olsun. Siyah herhalde???

gradient link' Alıntı:
Doğan hayırlı olsun. Siyah herhalde???

Sağoalsın abi, evet siyah.

Variant'larda ilginç birşey var, araba siyahsa içi bej, araba beyazsa içi siyah. (:

Variantla alakalı degil vwde oyle. 2006 passatim vardı. Baban cok memnun kalacaktır. Cok oturakli karizmatik bir araba. 5 yıl bindim. Bitmek bilmeyen elektronik arızaları nedeniyle 55 bin kmde satmak zorunda kaldım. Servis cok önemli. Tanidiksa iyi. Yoksa VW servisleri öpmeyi cok sever. :))

gradient link' Alıntı:
Variantla alakalı degil vwde oyle. 2006 passatim vardı. Baban cok memnun kalacaktır. Cok oturakli karizmatik bir araba. 5 yıl bindim. Bitmek bilmeyen elektronik arızaları nedeniyle 55 bin kmde satmak zorunda kaldım. Servis cok önemli. Tanidiksa iyi. Yoksa VW servisleri öpmeyi cok sever. :))

Babam sorunsuzluk hayalleri kurarak aldı, inşallah Allah ona teknoloji ve mekanik şansı verir de servisler yakalarsam muck muck şarkıları çığırmazlar. ((:

Geri