1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

İkinci el temiz bir mondeo babanı bir müddet idare eder. Fiyatları düşmüş durumda yenisi yüzünden. 1.6 dizel insignia veya yeni mondeo çıktığında da ahım şahım zarar etmeden sıçramayı yaparsınız. Bence. :)  

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

ulas79 link' Alıntı:
babaya kıyak geç bi süre senin aracı o kullasın sende onun düldülle idare et hem 1.4T ne tüketir onu görür birde yazı geçirmiş olur :)

Ulaş babam niyeyse otomatik düşmanı hiç kullanmadığı ve düz vitese alışık olduğu için, geçen sene ben şehirdışındayken benim arabayı çekmek zorunda kaldı, 7 dakikada 77 enteresan sövgü duydum. ((:

Zaten ben bu arabaya babama versem yazı çıkartamaz, fakirleşir. ((:

eketen link' Alıntı:
İkinci el temiz bir mondeo babanı bir müddet idare eder. Fiyatları düşmüş durumda yenisi yüzünden. 1.6 dizel insignia veya yeni mondeo çıktığında da ahım şahım zarar etmeden sıçramayı yaparsınız. Bence. :)  

Valla haklısın dostum. Bu fikride söylerim ona, bak bu da bir alternatif diye. (:

sallierim link' Alıntı:
bugün bayideydim.benim satış temsilcisi active select bir arabayı satmaya çalışıyordu.manuelle neredeyse aynı yakar falan dedi.adam da inandı ve almaya karar verdi.direk aklıma doğan abi geldi kendi kendime güldüm :D :D

O satıcıyı bana verin!!!  (((:

Yeni Astra Sedan 1.3 CDTİ Cosmo 2012 araç için liste fiyatı 57.500 TL'ye inmiş GNSpower hocam.

Durumu tekrar gözden geçirin derim  bravoo

Evet dostlarım bugün durumda bir gelişme oldu.

Babam bir hastasının sahibi olduğu VW bayisine de uğramak istedi, birlikte atladık gittik. Seçeneklerimiz aniden ikiye düştü. ((:

Orada bir Passat Variant 1.6 dizel Comfortline gördük ve araba babamın çok hoşuna gitti. 67.700 lira fiyat aldık. Babam Passat'ı da gördükten sonra C sınıfı tamamen gözünden silindi gördüğüm kadarıyla, en son dönüş yolunda "Bu hayata bir kere geliyoruz be" diyordu. ((:

Şimdi seçeneklerimiz Insignia 1.4T Edition Elegance Stil Paket ile 1.6 dizel Passat Variant Comfortline. Sanıyorum yarın öğleye kadar kararını vermiş olacak, bakalım sonuç ne çıkacak. ((:

Passat Variant 1.6 TDI  greatt

Tolga KARACA link' Alıntı:
Passat Variant 1.6 TDI  greatt

Fena araba da değildi hani. ((:

%99 passat seçer bence.vw satış temsilcileri araba satmayı iyi biliyor.dandik poloyu bana mercedes yapmıştı bi tanesi :)

skoda superb combi 1.6 yada bakın derim Doğan donanımlı bir araç.

Geri