1.3 Dizel,Buyrun Fotolar....

Ynt: 1.3 Dizel,Buyrun Fotolar....

uygun fiyat olursa ben de yaptırıcam bu egzoslardan hakkaten şık

egzos'un dışarıdan görünmemesi de güzel olmuş aslında

egzoslar harika gözüküyor, aracınız da hayırlı olsun gökhan bey. bilmediğimden soruıyorm, bu tarz egsozlar görünüm dışında aracı olumlu yada olumsuz etkilermi? mesela motoru zorlarmı.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....

bu arada araca yönelik bir testim oldu hemen bugece:) malesefki otomatik vitesli astra h dizel bizi her türlü geçiyor bunu hemen söyleyim...
diğer bir tespitim ise; sessizlik ve yol tutuş açısından goodyear lastik brıstone turanzadan bin kere  iyiymiş bunu fark ettim...

markopasa86 link' Alıntı:
egzoslar harika gözüküyor, aracınız da hayırlı olsun gökhan bey. bilmediğimden soruıyorm, bu tarz egsozlar görünüm dışında aracı olumlu yada olumsuz etkilermi? mesela motoru zorlarmı.

aracı zorlaması için hiçbir neden yok çünkü bu sadece çıkışa yakın bi yerden parelel hat çekildi olarak düşün..

Gökhan_55 link' Alıntı:

bu arada araca yönelik bir testim oldu hemen bugece:) malesefki otomatik vitesli astra h dizel bizi her türlü geçiyor bunu hemen söyleyim...
diğer bir tespitim ise; sessizlik ve yol tutuş açısından goodyear lastik brıstone turanzadan bin kere  iyiymiş bunu fark ettim...
Gökhanım,  easytronik astra h dizelin 0-100km hızlanması  15 saniye yani bizim araçla aynı,  j  kasa H kasadan Hp olarak 5 hp yüksek, tork olarak ise H kasa J den 10 birim fazla.
Yani  motor olarak aynı düzeyde sayılabilir. (tabiki torkun yüksekliği daha önemli...)  Fakat sanırım sorun ağırlık sorunu, çünkü H kasadaha hafifmiş.  
Bu arada kalkışta ki aracında aynı olması gerekiyor... sen nasıl gözlemledin kalkışı ?

1.4 ten sonra 1.3 deneyimlerinizi de alabilirsek memnun oluruz Gökhan bey
gerçi çok fazla kullanmadınız ama dizel araçtan memnun kaldınız mı?

aracınızı güle güle kullanın
fakat ben dizel araca turbo yazılmasındaki mantığı anlıyamadım sonuçta o özellikleri sergileyemediğinde araç başkalarına karşı daha büyük moral bozukluğu yaşanabilir bu seferde..

Gökhan_55 link' Alıntı:

diğer bir tespitim ise; sessizlik ve yol tutuş açısından goodyear lastik brıstone turanzadan bin kere  iyiymiş bunu fark ettim...
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim de kış lastiklerim goodyear. Bridgestone ları taktırdım havalar ısınınca ve aman Allah'ım bir lastik bu kadar mı kötü olur. Konforun "k" sı bile yok.

Geri