Ynt: 1.3 Dizel,Buyrun Fotolar....
hayırlı olsun. hayırlı günlerde kullanmanız dilegi ile
hayırlı olsun. hayırlı günlerde kullanmanız dilegi ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
markopasa86 link' Alıntı:egzoslar harika gözüküyor, aracınız da hayırlı olsun gökhan bey. bilmediğimden soruıyorm, bu tarz egsozlar görünüm dışında aracı olumlu yada olumsuz etkilermi? mesela motoru zorlarmı.
Gökhanım, easytronik astra h dizelin 0-100km hızlanması 15 saniye yani bizim araçla aynı, j kasa H kasadan Hp olarak 5 hp yüksek, tork olarak ise H kasa J den 10 birim fazla.Gökhan_55 link' Alıntı:hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
bu arada araca yönelik bir testim oldu hemen bugece malesefki otomatik vitesli astra h dizel bizi her türlü geçiyor bunu hemen söyleyim...
diğer bir tespitim ise; sessizlik ve yol tutuş açısından goodyear lastik brıstone turanzadan bin kere iyiymiş bunu fark ettim...
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim de kış lastiklerim goodyear. Bridgestone ları taktırdım havalar ısınınca ve aman Allah'ım bir lastik bu kadar mı kötü olur. Konforun "k" sı bile yok.Gökhan_55 link' Alıntı:hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
bu arada araca yönelik bir testim oldu hemen bugece malesefki otomatik vitesli astra h dizel bizi her türlü geçiyor bunu hemen söyleyim...
diğer bir tespitim ise; sessizlik ve yol tutuş açısından goodyear lastik brıstone turanzadan bin kere iyiymiş bunu fark ettim...