1.3 dizeller km de ne kadar yakıyor??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben eskişehir bursa ya gidiş 3.2 litre dönüş 3.8 litre ortalama yaptım:cool:

çağatay aynı güzergahtan dönüşü ölçtünmü

gidiş dönüş için yazdım zaten fakat istanbul seçeneği istanbul il sınırına kadar karma yaparsak hiç ölçmedim ama 5.5 6 lt görür gibi geliyor bu arada benim hava filtresi k&n:D

gidiş dönüş için yazdım zaten fakat istanbul seçeneği istanbul il sınırına kadar karma yaparsak hiç ölçmedim ama 5.5 6 lt görür gibi geliyor bu arada benim hava filtresi k&n:D

:bir:

ne sen sor ne ben söyleyeyim. Iki gün önce sıfırladım şehir içi biniyorum şuan ilerleyen günlerde paylaşırım. Yaz klima açık dur kalk berbat trafik 9 ları gördüm

O güzergahı kullanıyorsan sabah erken akşam biraz geç çıkacaksın :)
başka çaresi yok....
Bende aynı güzergahta sayılırım...(keçiören belediye binası yakını-Tepe prime-18 km arası ) Sabah 7:00 da evden cıkınca Vectra B 2.0 ile 100 km de 25 kuruşun altına iniyor.. 7:30 da çıkarsam 32+ kuruş oluyor...
:)
Aynen katılıyorum, benim de ikamet belediye arkası, istikamet ODTÜ. Sabah 7 ile 7:30 trafikleri bambaşka, yolda geçen zaman ve yakıt çok farkediyor.

ne sen sor ne ben söyleyeyim. Iki gün önce sıfırladım şehir içi biniyorum şuan ilerleyen günlerde paylaşırım. Yaz klima açık dur kalk berbat trafik 9 ları gördüm

ovv ben şükredeyim o zaman:D

2012 eylül ayında eşimle 3500 km yunanistan turu yaptım ortalama araç bilgisayarı 87 km
550 TL lik harcama yaptı varın gerisini siz hesaplayın
bagaj full dolu 2 kişiyiz.

Geri