1.3 opel corsa çalışma sorunu

arda yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
yaklaşık 1 ay önce 60.000 km de 2005 model 1,3 dizel essentia opel corsa aldım, yetkili servise gösterdiğimde, kızdırma bujilerinin kontrol edilmesi ve mazot pompasının mazot kaçırdığı gibi iki arızanın olabileceği söylendi yaklaşık 3 haftadır aracımı sorunsuz kullanıyordum ancak 3-4 gündür aracımı çalıştırmada sorun yaşıyorum bazen 2 kontakda bazen 4 kontakda zor alıyor, bu arızanın nasıl giderileceği, ayrıca mazot pompasının arızasınında nasıl giderileceği ve maliyetlerinin ne olabileceği, bu arızaları gidermediğim takdirde ne gibi olumsuzlukların olabileceği konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

soğuk havalarda çalıştırmadan önce biraz beklemeniz gerekebilir. zaten orta panelde böyle yay gibi bir lambası var kızdırma bujilerinin. o sönene kadar marşa basmıyorum ben. fikir olarak söyledim yani. saygılar.

öncelikle hoş geldiniz formumuzun kuralları gereği imzanıza ad soyad vs yazmanız gerekiyor...keyifli ve bol paylaşımlı forumlar dileriz

yaklaşık 1 ay önce 60.000 km de 2005 model 1,3 dizel essentia opel corsa aldım, yetkili servise gösterdiğimde, kızdırma bujilerinin kontrol edilmesi ve mazot pompasının mazot kaçırdığı gibi iki arızanın olabileceği söylendi yaklaşık 3 haftadır aracımı sorunsuz kullanıyordum ancak 3-4 gündür aracımı çalıştırmada sorun yaşıyorum bazen 2 kontakda bazen 4 kontakda zor alıyor, bu arızanın nasıl giderileceği, ayrıca mazot pompasının arızasınında nasıl giderileceği ve maliyetlerinin ne olabileceği, bu arızaları gidermediğim takdirde ne gibi olumsuzlukların olabileceği konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler saygılar

arda yılmaz

kzıdırma bujilerini kontrol ettirin. fiyat olarak site sponsoru opelteame başvurun. yada öezel servislere sorun. yetkili servislerde 3 yaş indiriminde var ordanda modelini belirterek indirimli fiyat alabilirsiniz...
bu arada arabanız hayırlı uğurlu olsun ve foruma hoşgeldiniz.bende bu model arıyorum. siz ne kadar verdiniz bu corsaya...

tşkler

arkadaşım önce sana geçmiş olsun. ayrıca ilgine teşekkür ediyorum ve bu güzel otonu en kısa sürede bulmanı temenni edirum bedeli 17000

arkadaşım önce sana geçmiş olsun, ayrıca ilgine teşekkür ediyorum ve bu güzel otonu en kısa sürede bulmanı temenni ediyorum, otomu 17000 ytl ye mal oldu saygılar
arda yılmaz

Ah Alperim kesmez ama bunu eşime alıcam Daha doğrusu kendi alacak:). Benim 1.7 bana yetiyor. gerçi bunda bi tembellik var ama Mehmet e gidemiyorum. ona baktıracağım. Hacıosmanda rampadan çıkarken 5.vites 100 ü aşmıyo gaz almıyo Hemde tanışmış olurdum. turbo hortumunda yağ atığı gördüm ondanmıdır. yada çalınan zımba gibiydi ona alıştım ondanmıdır nedir:) anlayacağız bakalım...
bu arada Alper sen haliçten okmeydanı na giren sapaktan geçiyormusun. plakanı da ezberlemedim ama senin arabaya benziyen cantlar falan bi 1.7 geçiyo arada ben devam ediyom mköye o giriyo:) yoksa yanaşcam cama tıklayacam:)
bu arada bu cihazlara karışan görüşen yok. Araba satışı vicdan meselesi olmuş anlayacağınız...

Son düzenleme:
Geri