1.3 opel corsa çalışma sorunu

ZaFer abi Sen B.evlerdemi Oturuyosun ?? Ben Y.yurttayım Bi akşam Buluşalım Bir Yerdede Bakalım Senin arabaya olmazmı ?

O yollardan 40 yılda Bir Geçerim Abi Gün Aşırı Görüyosan Ben Değilimdir.

Evet Alper Bevlerdeyim. yeri ve zamanı sen söyle oralarda belediyenin tesisleri biliyorum floryada otopark falan müsait. polat otelin oraları biliyorum yada sen adres ver ben her yeri bulurum oraları eski işteyken sokak sokak çalıştım:) Bu cumartesi akşam harici bana uyar...
bu arada Arda beyin konuyuda kaynattık:)
sorununuz hallolmuştur umarım...
Dün benim arabada herzamankinden farklı çalıştı ama takmadım kafaya. takınca sorun oluyor. çalışmazsa zaten sorun kesinleşir:) bugün normal çalıştı. arada oluyor özellikle soğuk havalarda yada araba yatınca yada akü zayıflayınca yada pompa tıkanınca... bu "yada" lar o kadar çok ki. önemli olan gerçekten 2 3 marşta çalışmazsa problemi arayın...

herhalde buhatada kronıklestı aynı hata benım aracdada var sıcakken bııs yok ama sogukda arkadasın dedıgı gıbı 5-6 marsa alıyor ve ne yazıkkı benım pompada kacırıyor tamır ıcın pompa takımı alıyosun 75 tl pompa sokulmesı 50tl pompacıda 170 tl alıyor baya masraflı bır ıs 2-3 ay daha sabredecez yaza gelıyoruz nasıl olsa

Geri