1.3 Sport'tan 1.4T cosmo ya geçiş..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.3 Sport'tan 1.4T cosmo ya geçiş..

Teşekkürler sn markopasa86..

GTC öneriniz için sağolun fakat coupe düşünmüyorum.Navigasyon konusundaki bilgileriniz aklımda bulunacak.Sunroof biraz küçük falan ama biraz zorlayıp ekletcez sanırım  :)

sn. Naj; hoşgeldiniz..
sanırım renk konusunu siz kafanızda bayağı belirginleştirmiş fakat biraz da destek almak istemişsiniz.  soruu eğer kırmızı konusunda resimleri görüp beğendiyseniz inanın gerçeğini gördüğünüzde çok daha beğeneceksiniz. sunroof, aracınız siyah olmadığı sürece çok şık duran bir aksesuar fakat siyahta maalesef pek belirgin olmuyor. beyaz ya da kırmızı alırsanız, küçük olmasına rağmen gayet gösterişli duruyor.  navi konusunda da benim gönlüm orjinalinden yanaydı ama cyclone taktırdım. gayet memnunum. ne seçerseniz seçin alah kazasız belasız keyifle ve içinize sine sine kullanmayı nasip etsin.. :)

hsaglam link' Alıntı:
sn naz bende astra j 1.4t cosmo olimpik beyaz var.
öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyerek konuya gireyim. 18inç jant güzel tercih ama zaten bunu ekletirseniz bildiğim kadarıyla flexride paketini almış oluyorsunuz. ben cd500 yok ama eksikliğini görsel olarak çok çekiyorum keşke bekleseydim onu alsaydım çok güzel duruyor biraz maliyetli gibi ama aracı uzun süre kullanmayı planlıyorsanız bence buna değer. sunroofa gelince aracın sunroof ebatları selefi astraya göre çok küçük ben bu sebepten almadım. ama sunroof sunrooftur derseniz hoş duruyor. bence beyaz neden çünkü şu an forumda da videosu bulunan gtc gibi değil kırmızısı bursada gördüm bir tane kırmızı güzeldi ama yan yana ışıkta beklerken benim aracım daha tatlı geldi bana renk biraz da zevk işi ama aracı almadan gerçek rengini dışarıda spotlardan arınmış bir şekilde görmek gerekiyor... :)

sn. naj
isminizi yanlış yazmışım kusura bakmayın

ben bahsettiğiniz her iki aracında sahibi olarak mutlaka sanruf olmalı diyorum.. 1.3 az kullananlar için çekişlecek bir motor olmasada oldukça ama oldukça ekonomik ve yinede bir 1.3 den beklenenden  daha iyi..

Bu arada forumda okunan arızalar için sakın aracınızdan soğumayın zira benim bahsedilen arızalardan hiçbiri çıkmadı henüz... sadece 1.4 aracıumda debriyaj teli ses yaptı onuda servis hemen düzeltti...

beyaz ya da kırmızı seçiminiz size kalmış ama şunu söylemeyişm kırmızıda en az siyah kadar nazlı bir renktti.. bakımı olmazsa çabuk solar ve çirkin bir görnüm alır,he biraz farklı olayım bakımıda ihmal etmem derseniz kırmızı...

Flexi şase oldukça keyiflidir yol tutuşu bire bir olumlulaştırır alınırsa çok güzel olur...

Teşekkürler sn. ercüb. Aslında gönlüm kırmızı diyor ama ne biliyim bi türlü tam olarak karar veremedim işte size danışayım dedim :) Sunroof için olumsuz görüş yok sanırım ekleteceğim..Navi hakkında bende orjinal olmasını isterim ama geri görüş kamerası ve dvd oynatıcı özelliği olmadıgı için sonradan cyclone taktırabilirim.Dilekleriniz için tekrar teşekkürler saygılar..

Yorum için teşekkürler Sn merdo. kapalı garajım yok söyledikleriniz renk seçimi konusunda aklımda buluncak..

sn hsaglam böyle şeyleri sorun etmem yinede teşekkürler :)

Teşekkürler sn gökhan_55 beni kırmızıdan yavaş yavaş soğutuyosunuz :) sunroof için kesin kararı verdim ekleteceğim.

Benim şuanki dizel aracımda sadece kalkıştı gelen o gıcık ses mevcut.Zaten araçla ilgili bi sorunum yok performans veya arizadan dolayı değiştirmiyorum az km yaptıgım için ve cosmodaki özellikler için değiştircem.teşekkürler yorumlarınız için sn Merdo..

maşallah deyin sn. merdo şu ara araçlara dikkat!!! mazallah çok göz var uzerlerinde çok.!!!

sn. Naj foruma hoş geldiniz.
Sizi çok iyi alıyorum.
Benimde ilk zamanlarda kafamda siyah ve beyaz vardı ve beyaz biraz daha ağır basıyordu çünkü siyah zor bir renk diyordum.
Sonra autoshow a gittim ve kırmızıyı gördüm.  ???
Kendi kendime burada böyle görünüyor birde showroom a bu ışıklar olmadan göreyim dedim.
İstanbul Arkas a gittim tesadüfmüdür bilmem ama beyaz , siyah ve kırmızı yan yana duruyordu.
֜ç rengide yan yana gördüm ve kırmızı dedim hatta bizim ufaklıkta gitti kırmızıya oturdu. ;D

Bakım konusuna gelince ,
Aracı alır almaz boya koruma yaptırıp her senede yenilemesini yaptırdığınızda sorun olacağını düşünmüyorum.
Birde arada kullanmak için meguiars ın birkaç ürününü alıp kendiniz uyguladınız mı tamamdır. ;)
Bence bu uygulamaları her renge yapmak lazım.

Bu arada aklınızı çok karıştırmayayım ama çok km yapmayacaksanız 1.6T yide düşünün derim.

Yorum için teşekkürler sn TOGI..

İnanırmısınız suan bilgisayarımın masaüstünde sizin aracınızın fotoğrafı var.  :-[ Araca gözüm gibi bakacağım için renk olarak kırmızıya karar verdim.18 jant paketiyle sizin araca çok benzicek inşallah bi kaç ay içinde kendi arabamın fotoğrafını koyarım masaüstüme..  :) 1.6T benim için fazla.Performansı kesinlikle muhteşemdir ayrı bir zevtir ona binmek ama ben 1.4t alsamda pişman olmayacağım öneri için saolun..Ayrıca boya koruma konusundaki bilgiler içinde tekrar teşekkürler saygılar..  :)

walla kardeş ayda 500 km yapmıyorsan dizel lazım değil.... doğru...
ama geri kalan herşey için dizel derim...!!
özellikle de pompa fiyatlarının sürekli yükseldiği bir ülkede yaşadığımızı hatırlatırım...
şahsen bana 180 beygir arabayı bedavaya verselerde, alıp binmem...
çünkü ayda 1000 km yapıyorum en az...
ve bir ay içinde ev kirası öder gibi 600 lira benzin parası verecek  gücüm yok..
gücüm olsaydı da alıp binmezdim.... deli para bence....

en az yakan benzinli arabalar bile benim aylık 1000 km baz alındığında,
aylık 400  -  450 tl yakıt parası gerektiriyor.. deli para bana göre...

başta dediğim gibi,
180 beygir bir arabayı bana bedava verselerde, alıp binmem...

Geri