1.3 Sport'tan 1.4T cosmo ya geçiş..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.3 Sport'tan 1.4T cosmo ya geçiş..

Bende arıza konusuna değinmek istiyorum, kesinlikle canınızı sıkmayın bahsedilen arızalar hem giderilebiliyor hemde her Astra J de muhakkak çıkacak diye bir şey yok. şimdiden hayırlı olsun... 

çellocu link' Alıntı:
Bende arıza konusuna değinmek istiyorum, kesinlikle canınızı sıkmayın bahsedilen arızalar hem giderilebiliyor hemde her Astra J de muhakkak çıkacak diye bir şey yok. şimdiden hayırlı olsun... 
+1

Arkadaşlar bütün yorumlar için çok sağolun kararımı verdim..Yarın samsun reis otomotivden 1.4t cosmo + sunroof + 18'' jant paketi ve kırmızı renk sipariş edeceğim.cd 500 yerine araç geldikten sonra cyclone taktıracağım.Süreç boyunca konuyu güncellerim. 2-3 ay sonra resim eklerim artık  :)

18 jant paketinde sadece jant ve alçak spor yaylar var flexride ayrı bir paket.Ben kendimi direk sitedeki fiyatlardan ayarladım sunroof ve jant paketi 2bin tl den 4bin tl oluyor.Pazarlık yapmadım henuz yarın gideceğim sizi bilgilendiririm sn Merdo..

Naj link' Alıntı:
Yorum için teşekkürler sn TOGI..

İnanırmısınız suan bilgisayarımın masaüstünde sizin aracınızın fotoğrafı var.  :-[ Araca gözüm gibi bakacağım için renk olarak kırmızıya karar verdim.18 jant paketiyle sizin araca çok benzicek inşallah bi kaç ay içinde kendi arabamın fotoğrafını koyarım masaüstüme..  :) 1.6T benim için fazla.Performansı kesinlikle muhteşemdir ayrı bir zevtir ona binmek ama ben 1.4t alsamda pişman olmayacağım öneri için saolun..Ayrıca boya koruma konusundaki bilgiler içinde tekrar teşekkürler saygılar..  :)

Ben teşekkür ederim masaüstünüze koymaya layık gördüğünüz için aslında masaüstü olacak kadar kaliteli değil  fotolar inş vakit bulursam daha kalitelilerini çekip ekleyeceğim.
Sizin aracı masaüstümde görmek güzel olur ama benim masa üstümde kendi aracım değil aston martin one 77 var  :)
18 inc jant paketinin jantlarıda oldukça güzel ve kırmızıya bayağı yakışıyor.
Ben aracı almadan lasnman jantları olan 19 ları kafaya koyduğumdan 18 inc i hiç düşünmedim.
Bu arada jantlarıma nazar değdi dün park ederken (aslında bilerek kaldırıma çok yanaşmam ama tam o sırada telefon çalınca dikkatim dağıldı)  sağ arkayı kaldırma sürttüm ,hafif bir çizik var autoking e gösterecem  :(

Bu arada opsiyonlarda da indirim yapıyorlar sunroof u 1800 e , CD500 üde 1590 a vermişlerdi diye hatırlıyorum.

öncelikle aracınız hayırlı olsun 1.4 turbo kullanıcısı olarak arac performans olarak sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz hele dizel bir aractan sonrada kırmızı tercihiniz için ise sizi kutluyorum bende aynı ıkılemde kaldım kırmızıyı aldım asla pişman değilim eğer bekarsanız astra gbi spor bir araç kırmızı renkle birleşince kaçamak bakışlara hazırlıklı olunn  ;) etraf zaten siyah,beyaz,metalik renkten geçilmiyor kırmızı gerçekten özel bir renk helede astra da okkk ama nazara dikkat edin gerçekten çok ilgi çekici bir renk.. zaten sizde görürsünüz

sn.togi çok geçmiş olsun.  :(
sn.naj hayırlı olsun. :)

TOGI link' Alıntı:
[quote author=Naj link=topic=1601.msg34484#msg34484 date=1306617663]
Yorum için teşekkürler sn TOGI..

İnanırmısınız suan bilgisayarımın masaüstünde sizin aracınızın fotoğrafı var.  :-[ Araca gözüm gibi bakacağım için renk olarak kırmızıya karar verdim.18 jant paketiyle sizin araca çok benzicek inşallah bi kaç ay içinde kendi arabamın fotoğrafını koyarım masaüstüme..  :) 1.6T benim için fazla.Performansı kesinlikle muhteşemdir ayrı bir zevtir ona binmek ama ben 1.4t alsamda pişman olmayacağım öneri için saolun..Ayrıca boya koruma konusundaki bilgiler içinde tekrar teşekkürler saygılar..  :)

Ben teşekkür ederim masaüstünüze koymaya layık gördüğünüz için aslında masaüstü olacak kadar kaliteli değil  fotolar inş vakit bulursam daha kalitelilerini çekip ekleyeceğim.
Sizin aracı masaüstümde görmek güzel olur ama benim masa üstümde kendi aracım değil aston martin one 77 var  :)
18 inc jant paketinin jantlarıda oldukça güzel ve kırmızıya bayağı yakışıyor.
Ben aracı almadan lasnman jantları olan 19 ları kafaya koyduğumdan 18 inc i hiç düşünmedim.
Bu arada jantlarıma nazar değdi dün park ederken (aslında bilerek kaldırıma çok yanaşmam ama tam o sırada telefon çalınca dikkatim dağıldı)  sağ arkayı kaldırma sürttüm ,hafif bir çizik var autoking e gösterecem   :(

Bu arada opsiyonlarda da indirim yapıyorlar sunroof u 1800 e , CD500 üde 1590 a vermişlerdi diye hatırlıyorum.
[/quote]

ևok geçmiş olsun sn togi inşallah halledilmeyecek bişey değildir..Bu arada siparişi verdik ama ben sportlardaki 5 kollunun 18i olcak diye tahmin ediyordum ordaki arkadaş bana farklı bi jant gösterdi açıkcası sportlarınki daha güzel geldi bu paketteki jantın araç üstünde olan bi fotoğraf bulabilirsek mutlu olurum :)

ևok teşekkürler sn static yorumunuz beni baya heycanlandırdı bekarım ve daha gencim  okkk bu kırmızı renk büyük şehirlerde bile o kadar ilgi çekiyosa ben Tokat'ta yandım demektir  :)

Teşekkürler sn hsaglam  :)

Teşekkür ederim halledilemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.Ama bakalım auto king ne diyecek.
Sizin aracınız şimdiden hayırlı olsun inş benim gibi kısa sürede gelir.

Sporttaki jant 17 ve 19 olarak var 18 i yok.
Size gelecek jant aşağıdaki jant olacaktır diye tahmin ediyorum.

http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=en&country=DE&vehicle_name=Astra New&category=Wheels&subcategory=Alloy+Wheels+18+inch&part_num=13254959#anker

Geri