1.3CDTİ CHİO TUNİNG UYGULAMASI

AbdulSamed24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bende dizeli var sport stil paket. Araç 1. Ve 2. Viteste ölü gibi çekmiyo hantal ve biraz surat kestiğinde toplamıyo. Anlayacağınız kasayı çekmiyo yol aldığında gidiyor. 400-600 tl arası chip ler var beygir 95ten 120 ye tork 190dan 250 ye çıkıyomıs ve %15 yakıt tasarrufu sağladığını söylüyorlar. Gerçekten işe yarar mı bu chip. Yoksa satıp Dizel Passat almayı düşünüyorum 105beygir 250tork

Ynt: 1.3CDTİ CHİO TUNİNG UYGULAMASI

1,3 cdti performansı size yeterli gelmiyorsa chip ile filan uğraşmaktansa 1,6 100 beygir üstü modellere yönelmeniz daha isabetli olacağını düşünüyorum.

chipler belli kullanımdan sonra sürekli dpf dolu uyarısı vermeye başlıyor..

AbdulSamed24 link' Alıntı:
Arkadaşlar bende dizeli var sport stil paket. Araç 1. Ve 2. Viteste ölü gibi çekmiyo hantal ve biraz surat kestiğinde toplamıyo. Anlayacağınız kasayı çekmiyo yol aldığında gidiyor. 400-600 tl arası chip ler var beygir 95ten 120 ye tork 190dan 250 ye çıkıyomıs ve %15 yakıt tasarrufu sağladığını söylüyorlar. Gerçekten işe yarar mı bu chip. Yoksa satıp Dizel Passat almayı düşünüyorum 105beygir 250tork

Bir süre idare edebilirseniz, 2014 içerisinde 1.6 136beygir 320NM tork dizel astra türkiye'ye gelecek. Beklemeye değer diye düşünüyorum.

yakıt tasarrufu saglama olayi külliyen yalan.hatta sarfiyatı artırabilir

sakin kullanımlarda %10 yakıt tasarrufu doğru turbo sürekli devreye girdiği için ben test ettim..

Ynt:

Sadece chip degil hem stage hem turbo upgrade yapan arkadasim var izmirde inanilmaz sonuclar ortaya cikartiyir porshe'dan bmw audi mercedes'e kadar her telden yapiyor. Boyle bir guncelleme yerine siradan chip tuning arabaya yazik eder uzun vadede siyah duman tutmeye baslar belkide egzozdan

Ben bu chip işine kesinlikle karşıyım.Aracının performansını bilmeden araç alınmasına ayrıca karşıyım.1.3 ekonomi aracı zaten niye hızlandırma gereksinimi olsun ki diye düşünüyorum ve böyle uygulamalar ne kadar sağlıklı bilmem.

istanbul'da megachips mehmet gazihan var. ya ziyaret edin isterseniz ya da tlf açın. bilgi almakta fayda var...

2014te astra ya değilde insignia ya gelirse iyi olur. ama ben opeli satarsam daha kapıya bacaya yanaştırmam 2011 passatımı satıpta aldım bunu.ondan öncede 2012 jetta vardı vw kalitesi bambaşka. vw opelden her zaman bi gömlek üstündür. yeni kasa b8 passat gelince 1.6 dizel alıp kasa değişene kadar binmeyi düsünüyorum kısmetse yada 3.20d

Geri