1.3CDTİ CHİO TUNİNG UYGULAMASI

Ynt: 1.3CDTİ CHİO TUNİNG UYGULAMASI

Oyle bir imkaniniz varsa hic dusunmeyin direk 3.20ye gecis yapin.

AbdulSamed24 link' Alıntı:
Arkadaşlar bende dizeli var sport stil paket. Araç 1. Ve 2. Viteste ölü gibi çekmiyo hantal ve biraz surat kestiğinde toplamıyo. Anlayacağınız kasayı çekmiyo yol aldığında gidiyor. 400-600 tl arası chip ler var beygir 95ten 120 ye tork 190dan 250 ye çıkıyomıs ve %15 yakıt tasarrufu sağladığını söylüyorlar. Gerçekten işe yarar mı bu chip. Yoksa satıp Dizel Passat almayı düşünüyorum 105beygir 250tork
Chip'e falan gerek yok benim yaptığım gibi pedal cammander kullanın alt devirlerideki hisliliği maksimuma çıkırıyor sprintbooster  gibi bir cihaz araç beynine mudahale falan olmuyor garanti ile sıkıntı da olmuyor. Keyfi on numara

Siz arabadan zaten sogumusunuz chip mhip kar etmez bence

Yusufi link' Alıntı:
Siz arabadan zaten sogumusunuz chip mhip kar etmez bence
+1.siz astraya almayı düşünürken forumda sizi özellikle 1.3 motorun sizi tatmin etmeyeceği konusunda uyarmıtık.chip yaparsınız performans artar ama araçtan sogumussunuz.vw ile devam etmenizi tavsiye ederim.

Bende mesela Astra mı çok beğenen ama dizelini isteyen arkadaşıma ısrarla Golf 6 dizel aldırdım, başlarda tasarımını fazla heyecansız buluyordu ama şimdi aracından çok memnun, zaten sürüşte erken vites büyüten biri Astra alsaydı sıkışık trafikte alt devirlerdeki boşluktan dolayı çok sıkıntı yaşayacaktı.

Ama o zaman 1.6 136Hp Astra olsaydı Golf ü önermezdim, bazen bir araç çok iyi de olsa performans açısından keyif vermiyorsa tüm büyüsünü kaybedebiliyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bende mesela Astra mı çok beğenen ama dizelini isteyen arkadaşıma ısrarla Golf 6 dizel aldırdım, başlarda tasarımını fazla heyecansız buluyordu ama şimdi aracından çok memnun, zaten sürüşte erken vites büyüten biri Astra alsaydı sıkışık trafikte alt devirlerdeki boşluktan dolayı çok sıkıntı yaşayacaktı.

Ama o zaman 1.6 136Hp Astra olsaydı Golf ü önermezdim, bazen bir araç çok iyi de olsa performans açısından keyif vermiyorsa tüm büyüsünü kaybedebiliyor.
+1.Astranın dizelini sadece araçtan hiç mi hiç performans beklemeyen yakıt ekonomisi arayan ailelere öneriyorum ben de.kuzenim sırf performans yüzünden sattı.yoksa memnundu az yakmasından.araçtan beklentiler önemli.performans bekleyen birisinin kesinlikle uzak durması gereken bir motor 1.3 dizel

sallierim link' Alıntı:
+1.Astranın dizelini sadece araçtan hiç mi hiç performans beklemeyen yakıt ekonomisi arayan ailelere öneriyorum ben de.kuzenim sırf performans yüzünden sattı.yoksa memnundu az yakmasından.araçtan beklentiler önemli.performans bekleyen birisinin kesinlikle uzak durması gereken bir motor 1.3 dizel

Dediğin gibi beklenti çok önemli.

bence araçtan ne istenildiğine bağlı her kesin performans beklentisi farklı bana kesinlikle yetiyor general_hehe

Hep diyorum 1.3 95 beygir motordan beklentiye bağlı herşey.Hele benzinli arabadan sonra geçtiyseniz hiç almayın.Ama ben şahsen daha kötü bir dizelden geçtim 75 bygrlk 2tonluk bir araçtan ondan bana performansı o kadar yetiyor ki :) Ama yinede 1 viteste ölülüğünü hissediyorum onun dışında süper benim için hele birde ortalama tüketim ekranına bakınca hayat dahaa güzel :D

vallla ben benzinli atmosferik besleme bir araçtan geçtim ondan sonra bu araba bana roket gibi geldi.  kahka536

Geri