Ynt: 1.4 t Active select yakıt verilerim...
special_Yeah
special_Yeah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen insan sabrederse rahatlıkla 5 lt' lerde seyehat edilebiliyor uzun yolda. Ama bikere bastınmı olay bitiyor geçen şehirler arası yola çıktım sabit 100 ile yaklaşık 35 km gittim ve ortalama 5.5 lt idi bi basıyım bakalım ne olacak diyerek tek gazla 180 km' ye kadar çıktım ve o 35-40 km' de 5.5 olan ortalama 7.1' e çıktıbayrak link' Alıntı:Arkadaşlar dün aynı yolu tekrar gittim araç 5000 km de gidiş 190 km yüksek rakımdan deniz seviyesine bir yolculuk 100 km sabit cc açık 4.7 lt ortlama ile malzeme alım yaptığım yere ulaştım dönüşte verileri sıfırladım aynı yolu geri geldim ortalama arttı 5.6 lt aralarda ufak ufak dip gaz yaptığım oldu bu aracı sakin kullanarak bu değerler hayal değil ama çok uykum geldi 190 km yolda 3 kez durup kafamdan aşşağı su boca ettim
bayrak link' Alıntı:Arkadaşlar dün aynı yolu tekrar gittim araç 5000 km de gidiş 190 km yüksek rakımdan deniz seviyesine bir yolculuk 100 km sabit cc açık 4.7 lt ortlama ile malzeme alım yaptığım yere ulaştım dönüşte verileri sıfırladım aynı yolu geri geldim ortalama arttı 5.6 lt aralarda ufak ufak dip gaz yaptığım oldu bu aracı sakin kullanarak bu değerler hayal değil ama çok uykum geldi 190 km yolda 3 kez durup kafamdan aşşağı su boca ettim
Otomatik vitesle bu veriler yapılıyorsa boşuna dizele bu kadar para vermişim. Ben 110 sabit 4.3 yakıyorum. 4.7 yakan benzinli otomatik araç helal olsunnbayrak link' Alıntı:Arkadaşlar dün aynı yolu tekrar gittim araç 5000 km de gidiş 190 km yüksek rakımdan deniz seviyesine bir yolculuk 100 km sabit cc açık 4.7 lt ortlama ile malzeme alım yaptığım yere ulaştım dönüşte verileri sıfırladım aynı yolu geri geldim ortalama arttı 5.6 lt aralarda ufak ufak dip gaz yaptığım oldu bu aracı sakin kullanarak bu değerler hayal değil ama çok uykum geldi 190 km yolda 3 kez durup kafamdan aşşağı su boca ettim
Deniz seviyesinden yuksege cikarken 6.5 yakmis ve genel ortalama 5.6 lt ye cikmis yalniz benim anladigim bu. Surekli tirmanip 5.5 imkansiz olur ben sabit 100 ile esit rakimlar arasi 5.5 yakiyorum ayni aracla. Ornegin ben gecenlerde bi test yaptim adiyaman-osmaniye arasinda. Giderken 130 km boyunca sabit 110 km/h ile gittim. Kalan 110 km'yi otobandan sabit 130 km/h ile gittim ortalama tuketim tam 6.0 lt idi. Ayni yolun donusunde birebir ayni hizlarla 7.4 ortalama ile döndüm genel ortalama 6.7 lt/100 km oldu. Arac tirmanirken 20% fazla yakti yani. Arkadasta bu oran daha fazla neredeyse 50% daha fazla yakmis tirmanirken ( inis 4.7 cikis 6.5 ise)Erhan42 link' Alıntı:Dönüşte yükseğe çıkmanıza rağmen 5.6 yakmış bu bile otomatik araç için süper bir değer. Helal olsun Opel AS.
Scrapercar link' Alıntı:Deniz seviyesinden yuksege cikarken 6.5 yakmis ve genel ortalama 5.6 lt ye cikmis yalniz benim anladigim bu. Surekli tirmanip 5.5 imkansiz olur ben sabit 100 ile esit rakimlar arasi 5.5 yakiyorum ayni aracla. Ornegin ben gecenlerde bi test yaptim adiyaman-osmaniye arasinda. Giderken 130 km boyunca sabit 110 km/h ile gittim. Kalan 110 km'yi otobandan sabit 130 km/h ile gittim ortalama tuketim tam 6.0 lt idi. Ayni yolun donusunde birebir ayni hizlarla 7.4 ortalama ile döndüm genel ortalama 6.7 lt/100 km oldu. Arac tirmanirken 20% fazla yakti yani. Arkadasta bu oran daha fazla neredeyse 50% daha fazla yakmis tirmanirken ( inis 4.7 cikis 6.5 ise)