Ynt: 1.4 TURBO LPG UYUMU
GALİBA BRC OLACAK !!!
GALİBA BRC OLACAK !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:Artık LPG ile aramda bir sorun kalmadı, eskiden LPG yi sevmezdim, şimdi ise hiç sevmiyorum. dancee
Sen ben kiymiyoruz da kiyan kiyiyor gözünün yaşına bakmadan.wave61 link' Alıntı:ayynen hocam kıyılır mı şu araçlara
harunhoca link' Alıntı:Sen ben kiymiyoruz da kiyan kiyiyor gözünün yaşına bakmadan.
Ben fulldigimde yanılmıyorsam menzil 650 km diyor daha ne isterim 011zaawave61 link' Alıntı:hocam depoyu fullemişim bugün 580 menzili görmüşüm daha ne isterim. İçecek tabi benzini keşke depo büyük olsada 100 litre falan alsak menzil artsa şehir içi gezmekten...
harunhoca link' Alıntı:Ben fulldigimde yanılmıyorsam menzil 650 km diyor daha ne isterim 011zaa
Uzun yolda kurban bayramında arac daha13 gunlukken 830 km menzil gordugumu ve 805 km de iken korkup benzin aldığımı hatırlıyorum araçta beş yetiskin ve bagaj full idi. Sıfır motor iken 6,6 litre ortalama yakalamistim çok da kasmayayarak. 900 km biraz abartılı ve hayali bir Hedef gibi bence. Umarım basarirsin. Yaz tatilinde 3 bin km yapma niyetim var. Bakalim 200 litre ile kurtarabilecek miyim. Yani tam bin TL'ye.wave61 link' Alıntı:ama izinde 900 km rekor denemesi yapacağım sabrım yeterse..
bence kurtarırsın hocam çok şehir içi takılmazsan ama kasma boşver biraz daha fazla yakar çok çok astraya değerharunhoca link' Alıntı:Uzun yolda kurban bayramında arac daha13 gunlukken 830 km menzil gordugumu ve 805 km de iken korkup benzin aldığımı hatırlıyorum araçta beş yetiskin ve bagaj full idi. Sıfır motor iken 6,6 litre ortalama yakalamistim çok da kasmayayarak. 900 km biraz abartılı ve hayali bir Hedef gibi bence. Umarım basarirsin. Yaz tatilinde 3 bin km yapma niyetim var. Bakalim 200 litre ile kurtarabilecek miyim. Yani tam bin TL'ye.
Hocam ben yirmi beş gün önce mardin - samsun arası 5.8 lt/100 km ortalamayla gimiştim. Km sayacını sıfırladıktan sonra Samsun merkezde yaklaşık 870 km de aracıma yakıt aldım ( yol bilgisayarı 90 km daha menzil gösteriyordu) , depoyu doldurduktan sonra( tam gırtlağına kadar doldurmadım, pompa attıktan sonra düzleyip bıraktım), o an menzile baktığımda 1022 km gösteriyordu. Aracım AS şanzıman. Bence abartılı bir hedef değil. Ki benim bu güzergahtaki yolun ilk 500 kmsi aracın normal uzun yollara göre daha çok yaktığı bol virajlı ve inişli çıkışlı bir güzergahtı.harunhoca link' Alıntı:Uzun yolda kurban bayramında arac daha13 gunlukken 830 km menzil gordugumu ve 805 km de iken korkup benzin aldığımı hatırlıyorum araçta beş yetiskin ve bagaj full idi. Sıfır motor iken 6,6 litre ortalama yakalamistim çok da kasmayayarak. 900 km biraz abartılı ve hayali bir Hedef gibi bence. Umarım basarirsin. Yaz tatilinde 3 bin km yapma niyetim var. Bakalim 200 litre ile kurtarabilecek miyim. Yani tam bin TL'ye.