- Konuyu Başlatan
Ynt: 1.4 turbo motor sesi
olabilir. benimki manuel.
olabilir. benimki manuel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tomacco link' Alıntı:benim araçtada park ederken özellikle ayağımı frenden çekip bıraktığımda tıslama sesi duyuyorum azda olsa.turbonun hava boşaltmasıyla ilgili olabilir mi?
tomacco link' Alıntı:benim araçtada park ederken özellikle ayağımı frenden çekip bıraktığımda tıslama sesi duyuyorum azda olsa.turbonun hava boşaltmasıyla ilgili olabilir mi?
eketen link' Alıntı:[quote author=tomacco link=topic=2541.msg57033#msg57033 date=1321388346]
benim araçtada park ederken özellikle ayağımı frenden çekip bıraktığımda tıslama sesi duyuyorum azda olsa.turbonun hava boşaltmasıyla ilgili olabilir mi?
tomacco link' Alıntı:mercedes 302 serisi otobüsler vardı onu gibi aynı tısss tısss.
park yaparken hafiften duyuluyor aracım otomatik frene basıp bırakınca.çokda önemli değil aracın yol tutuşunu ve emniyetini etkilemesin yeterli.kafama takmıyor sadece merak ettim.
araçlarımız elektronik destekli frenlere sahip,frene bastığınızda basma hızınıza ,basma basıncınıza ve frene bastığımız andaki yolun eğimine göre araç bilgisayarı fren basıncına destek gerektiğini hesaplarsa bir elektrik motoru fren basıncını arttırıyor ve daha sıkı fren yapmamızı sağlıyor,buda tısss veya dızzz tonunda ses duymamıza sebep oluyor.tomacco link' Alıntı:thnxx
Ek destek basınç nedir?