- Konuyu Başlatan
Ynt: 1.4 turbo motor sesi
çok sağlıklı bi açıklama olmuş... 045thumbsup
çok sağlıklı bi açıklama olmuş... 045thumbsup
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
omergokbulak link' Alıntı:GM sana yanlış yapabilir mi hiç!
araçlarımız elektronik destekli frenlere sahip,frene bastığınızda basma hızınıza ,basma basıncınıza ve frene bastığımız andaki yolun eğimine göre araç bilgisayarı fren basıncına destek gerektiğini hesaplarsa bir elektrik motoru fren basıncını arttırıyor ve daha sıkı fren yapmamızı sağlıyor,buda tısss veya dızzz tonunda ses duymamıza sebep oluyor.ulas79 link' Alıntı:[quote author=tomacco link=topic=2541.msg57120#msg57120 date=1321419558]
thnxx
Ek destek basınç nedir?
GNSpower link' Alıntı:Bu arada dün akşam sanırım ilk kez Turbo'nun sesini duydum veya dinlemeyi akıl ettim. şimdi ben gencim ya arabaya her binişimde "Gençliğime yakışan azgın müzikler açıp CD 400'ümden CD 1400'lük ses çıkaracağım röhahaha" modunda olduğumdan hiç sessiz sakin araba kullanmamıştım 1 aydır. Dün 11den sonra kafam müzik kaldırmadı sakin sakin giderken sokak aralarında o da ne, böyle gaza hafif basıp 2000 devri geçtiğimde ayağımı gazdan çekince pufff ile pıfff arası bir ses geliyor sağ önden. Dedim ana bu Turbo'nun sesi herhalde, 3 dakikalık yolda herhalde 80-90 kere çıkarttırdım bu sesi, pek hoşuma gitti. (Ha bu Turbo sesi değilde arıza çıkartan birşeydiyse de büyük ihtimalle şu an yalama olmuş hatta müştemelatıyla iyonize olup evrim geçirmiştir) (Ya da Turbo'm Hırbo olmuştur 3 dakikada 100 kere ses çıkarttırmaktan)
eketen link' Alıntı:[quote author=GNSpower link=topic=2541.msg57910#msg57910 date=1321621161]
Bu arada dün akşam sanırım ilk kez Turbo'nun sesini duydum veya dinlemeyi akıl ettim. şimdi ben gencim ya arabaya her binişimde "Gençliğime yakışan azgın müzikler açıp CD 400'ümden CD 1400'lük ses çıkaracağım röhahaha" modunda olduğumdan hiç sessiz sakin araba kullanmamıştım 1 aydır. Dün 11den sonra kafam müzik kaldırmadı sakin sakin giderken sokak aralarında o da ne, böyle gaza hafif basıp 2000 devri geçtiğimde ayağımı gazdan çekince pufff ile pıfff arası bir ses geliyor sağ önden. Dedim ana bu Turbo'nun sesi herhalde, 3 dakikalık yolda herhalde 80-90 kere çıkarttırdım bu sesi, pek hoşuma gitti. (Ha bu Turbo sesi değilde arıza çıkartan birşeydiyse de büyük ihtimalle şu an yalama olmuş hatta müştemelatıyla iyonize olup evrim geçirmiştir) (Ya da Turbo'm Hırbo olmuştur 3 dakikada 100 kere ses çıkarttırmaktan)