1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Arac 2bin devirde zaten 100 km hızla gidiyor ortalama bu hız bana yeter 2500ü 130 km hızla görür bence. sübablara zarar geleceğini düşünmüyorum
sorun 3500 devirden sonra başlıyormuş zaten

ilker öztürk link' Alıntı:
Tabiki en iyi yakıt benzin ama benzin cok pahalı aylık gider cok artıyor ve arabayı benzinde rahat kullanamıyoruz insan gaza basamaz hale geliyor çünkü ort tük hemen fırlıyor buda tam bi işkence oluyor  ,şuan sorusuz lpgde kullanıyoruz ,İnşallah problemsiz devam eder
İnşallah hep sorunsuz LPG de kullanırsınız.

O simdi asker link' Alıntı:
Aracınızda yazılım mı var? çekişte farketti mi çok merak ediyorum
Superchips var cekis cok ciddi farketti yakit 0.4 lt dustu tavsiye ederim

anti lpg ci olarak dikkatle takip ediyorum bu konuyu :D

ilker öztürk link' Alıntı:
Yani aslında bizim arabaların sübabları çelik olsaydı ,hiç bir terettüt kalmayacaktı.sorun cıkmassa 2 sene daha lpg de kullanıp subabları çelikle değiştirsek hiçbir sorun kalamyacak,subablar ne kadar bilmiyorum çok pahalı değilse

aynen yaa ben de merak ediyorum benm bildiğim 8 tane mi oluyo artık kaç taneyse komple çelik subaplarla değişimi kaça maloluyomuş bilen varmı?

merhaba arkadaşlar. 2011 1.4 turbo aracımda brc turbo kit takılı. yaklaşık 1500 km oldu taktıralı. aracın çekişinde hiçbir sıkıntı yok.  lpg benzin arasındaki fark yok denecek kadar az. bende birkaç defa arıza lambası yaktı,kendi kendine sönüyordu. ustaya sordum, yakıtı farklı yerlerden alıyorsan karışım olabilir ve dengesizleştiği için kısa süreli arıza lambası yanabilir dedi,pek aklıma yatmadı açıkçası bu :) arıza lambası yandığında çekişten düşme ya da başka bir sorunla karşılaşmadım. başka yere de götürdüm arıza kaydı, yanlış hatırlamıyorsam yakıt değeri düşük diye bir şeydi,o usta da sorun edilecek bir şey değil dedi. ama son 2 haftada arıza lambası yanmadı. 100 km de ortalama benzinle birlikte 30 tl yakıyor şu an . zaten ortalama yakıt tükemini de lpgye göre ayarladığını söylemişti usta ,o da 9.2 lt gösteriyor. takmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, tabi ilerde sübap durumu ne olur bilemiyorum,bekleyip görücem:)

klimanka link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. 2011 1.4 turbo aracımda brc turbo kit takılı. yaklaşık 1500 km oldu taktıralı. aracın çekişinde hiçbir sıkıntı yok.  lpg benzin arasındaki fark yok denecek kadar az. bende birkaç defa arıza lambası yaktı,kendi kendine sönüyordu. ustaya sordum, yakıtı farklı yerlerden alıyorsan karışım olabilir ve dengesizleştiği için kısa süreli arıza lambası yanabilir dedi,pek aklıma yatmadı açıkçası bu :) arıza lambası yandığında çekişten düşme ya da başka bir sorunla karşılaşmadım. başka yere de götürdüm arıza kaydı, yanlış hatırlamıyorsam yakıt değeri düşük diye bir şeydi,o usta da sorun edilecek bir şey değil dedi. ama son 2 haftada arıza lambası yanmadı. 100 km de ortalama benzinle birlikte 30 tl yakıyor şu an . zaten ortalama yakıt tükemini de lpgye göre ayarladığını söylemişti usta ,o da 9.2 lt gösteriyor. takmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, tabi ilerde sübap durumu ne olur bilemiyorum,bekleyip görücem:)

hocam hoşgeldiniz öncelikle ilk mesajınızı buradan atmanız ilginç... iyi forumlar

wave61 link' Alıntı:
hocam hoşgeldiniz öncelikle ilk mesajınızı buradan atmanız ilginç... iyi forumlar
hoşbulduk, başlığı okuyunca arkadaşların turbo araçlara lpg taktıranların memnun olup olmadıklarını merak ettiklerini gördüm,yardımcı olmak istedim.

klimanka link' Alıntı:
hoşbulduk, başlığı okuyunca arkadaşların turbo araçlara lpg taktıranların memnun olup olmadıklarını merak ettiklerini gördüm,yardımcı olmak istedim.

Hoşgeldiniz kendinizi ve aracınızı tanışma konusunda tanıtırsanız sizi daha iyi tanımamız belki de yolda karşılaştığımızda selamlaşmamıza yol açacak :)

klimanka link' Alıntı:

Brc lpg kiti ariza lambasi yakiyorsa biyerlerde bir sikinti vardir demek,duzgun bir montaj ve duzgun bir ayarla brc kesinlikle ariza lambasi yakmaz,ayrica yol bilgisayari lpg tutekimini olcmez,benzin tuketimini olcer,yol bilgisayarinizin verisinin uzerine yuzde 15-20 daha ekleyin o da lpg tuketiminiz,eger yolbilgisayarinizin verisi ile lpg tuketim veriniz birebir tutuyorsa daha oncede soyledigim gibi ayarinizda bir sikinti var bu yanlis ayar subaplariniza verilen hasari hizlandiracaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri