1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

10.7 lt 53 kuruş yapiyor .lpgde 35 kuruş. 15000 km de arada 2700 -3000 tl kar oluyor

8.3 s.dışı değilse lpg ye gerek yok ama aynı araba nasıl bu kadar fark olur? Senin arabada otomatik değilmi?

ilker öztürk link' Alıntı:
10.7 lt 53 kuruş yapiyor .lpgde 35 kuruş. 15000 km de arada 2700 -3000 tl kar oluyor

gerçi aracın a/s o yüzden ortalama 1,5 2 lt farkeder. bence başarılı bir performans sehir içi için.
bende önümüzdeki hafta inşallah lpgli olacağım. suan brc ye yakınım
landirenzo dan garanti vermediği için sogudum

Birde sıvı lpg falan var vialli ama fiyat çok yüksek. 4000 civarı .brc landi ikiside iyidir

Birde sıvı lpg falan var vialli ama fiyat çok yüksek. 4000 civarı .brc landi ikiside iyidir

ya standart lpg sistemi gibi sorunsuz olsun razıyım ben inanki. ne yapar eder performansı arttırırım ben :)
açıkçası hala tırsıyorum  ::)

milyoncubaba link' Alıntı:
ya standart lpg sistemi gibi sorunsuz olsun razıyım ben inanki. ne yapar eder performansı arttırırım ben :)
açıkçası hala tırsıyorum  ::)

Dogru karar bravoo

Herkese selam benzine devam  general_HAHA

Merhaba hoşgeldiniz. Kaputu açınca sol köşede lpg valfi var sizdeki ne renk biliyorsunuz?mavi yada kırmızı olması lazım .birde lpg bujileri tturuncu mu ? Hep renkte gittim ama :) bendede aynı kitten var karşılastirma amaçlı
merhaba,hoşbulduk. hocam valf kırmızı ama bujilerin ne renk olduğunu bilmiyorum.

klimanka link' Alıntı:
merhaba,hoşbulduk. hocam valf kırmızı ama bujilerin ne renk olduğunu bilmiyorum.
Benim valf mavi .internette montaj resmi görmüştüm oda kirmiziydı .bilgisi olan varmı?

Milyoncubaba sen montaj için gorustugunde bi sorarmisin?

Kasım Çınar link' Alıntı:
Brc lpg kiti ariza lambasi yakiyorsa biyerlerde bir sikinti vardir demek,duzgun bir montaj ve duzgun bir ayarla brc kesinlikle ariza lambasi yakmaz,ayrica yol bilgisayari lpg tutekimini olcmez,benzin tuketimini olcer,yol bilgisayarinizin verisinin uzerine yuzde 15-20 daha ekleyin o da lpg tuketiminiz,eger yolbilgisayarinizin verisi ile lpg tuketim veriniz birebir tutuyorsa daha oncede soyledigim gibi ayarinizda bir sikinti var bu yanlis ayar subaplariniza verilen hasari hizlandiracaktir
hocam ben de yol bilgisayarı lpgyi ölçemez diye biliyordum. ama usta ,yol bilgisayarı lpgyi de ölçebilir bunu da 3 4 brc ustası yapıyor onların da isimlerini falan söyledi,diğerleri uğraşmamak için yapmıyor dedi.benim ustadan çok memnunum ben. arkadaşlara tavsiyem 100 200 lirayı pek dert etmesinler güvenilen billinen ustalara taktırsınlar. lpg işçiliğe bakar herkesin bildiği gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri