Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.
10.7 lt 53 kuruş yapiyor .lpgde 35 kuruş. 15000 km de arada 2700 -3000 tl kar oluyor
10.7 lt 53 kuruş yapiyor .lpgde 35 kuruş. 15000 km de arada 2700 -3000 tl kar oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilker öztürk link' Alıntı:10.7 lt 53 kuruş yapiyor .lpgde 35 kuruş. 15000 km de arada 2700 -3000 tl kar oluyor
ilker öztürk link' Alıntı:Birde sıvı lpg falan var vialli ama fiyat çok yüksek. 4000 civarı .brc landi ikiside iyidir
milyoncubaba link' Alıntı:ya standart lpg sistemi gibi sorunsuz olsun razıyım ben inanki. ne yapar eder performansı arttırırım ben
açıkçası hala tırsıyorum :
merhaba,hoşbulduk. hocam valf kırmızı ama bujilerin ne renk olduğunu bilmiyorum.ilker öztürk link' Alıntı:Merhaba hoşgeldiniz. Kaputu açınca sol köşede lpg valfi var sizdeki ne renk biliyorsunuz?mavi yada kırmızı olması lazım .birde lpg bujileri tturuncu mu ? Hep renkte gittim ama bendede aynı kitten var karşılastirma amaçlı
Benim valf mavi .internette montaj resmi görmüştüm oda kirmiziydı .bilgisi olan varmı?klimanka link' Alıntı:merhaba,hoşbulduk. hocam valf kırmızı ama bujilerin ne renk olduğunu bilmiyorum.
hocam ben de yol bilgisayarı lpgyi ölçemez diye biliyordum. ama usta ,yol bilgisayarı lpgyi de ölçebilir bunu da 3 4 brc ustası yapıyor onların da isimlerini falan söyledi,diğerleri uğraşmamak için yapmıyor dedi.benim ustadan çok memnunum ben. arkadaşlara tavsiyem 100 200 lirayı pek dert etmesinler güvenilen billinen ustalara taktırsınlar. lpg işçiliğe bakar herkesin bildiği gibi.Kasım Çınar link' Alıntı:Brc lpg kiti ariza lambasi yakiyorsa biyerlerde bir sikinti vardir demek,duzgun bir montaj ve duzgun bir ayarla brc kesinlikle ariza lambasi yakmaz,ayrica yol bilgisayari lpg tutekimini olcmez,benzin tuketimini olcer,yol bilgisayarinizin verisinin uzerine yuzde 15-20 daha ekleyin o da lpg tuketiminiz,eger yolbilgisayarinizin verisi ile lpg tuketim veriniz birebir tutuyorsa daha oncede soyledigim gibi ayarinizda bir sikinti var bu yanlis ayar subaplariniza verilen hasari hizlandiracaktir