- Konuyu Başlatan
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.
tercih meselesidir tabi ki ama benim kafam bu şekilde rahat ediyor bu devirde cep rahatsa kafada rahat doğru orantı yani
o araba sehir içinde 30 krs yakmaz o kesin 25 26 yakar. 2,49 milangaz fiyatı ile hesaplarsak zaten yapacağın yol belli.
biz ekonomi yapalım diye gidip de ucuz yağ almıyoruz evimize burda kimse bunu yapmıyordur. ama sen gidipte outlet avm yerine gidipte İstinye parktan alışveriş yaparsan bu kafa rahat etmesi değildir
harunhoca link' Alıntı:Ekonomik bağlamda anlıyor ve hak veriyorum size. Ancak hayat sadece ekonomik verilerden ibaret değil. İnsanın kafasının rahat etmesi, endişelerinin olmaması, kendini ve ailesi güvende hissetmesi, acaba bir sorun çıkaracak mı endişesini sürekli taşımaması da insanın kendini iyi hissetmesi için son derece gerekli şeyler. Yoksa ben hesap yapmasını bilmiyor muyum. Daha az ödeyerek daha fazla yol gitmenin güzelliğinin farkında değil miyim exclaim. Elbette sizler gibi hesap kitap biliyorum. Ancak 20 kuruş yakacağıma ki o değer istanbul şehir içinde 30 kuruş civarıdır. 46-47 kuruş yakar, keyfime bakarım. [size=10pt]Sonuç ekonomi önemli ama her şey demek değil. [/size]
tercih meselesidir tabi ki ama benim kafam bu şekilde rahat ediyor bu devirde cep rahatsa kafada rahat doğru orantı yani
o araba sehir içinde 30 krs yakmaz o kesin 25 26 yakar. 2,49 milangaz fiyatı ile hesaplarsak zaten yapacağın yol belli.
biz ekonomi yapalım diye gidip de ucuz yağ almıyoruz evimize burda kimse bunu yapmıyordur. ama sen gidipte outlet avm yerine gidipte İstinye parktan alışveriş yaparsan bu kafa rahat etmesi değildir