1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

milyoncubaba link' Alıntı:
haftada 3 gün ortalama ordayım trafiğini çekiyorum ona rağmen böyle :)

Harun Hocamla birgün Bebekte kırmızı ışıkta karşılaşırsanız kalkışta fark atar harun hocam.. Hele ki Akaretler yokuşunda falan denk gelmeyin valla 95 oktanın gücünü gösterir değilmi harun hocammm  011zaa 011zaa

MuratS link' Alıntı:
Harun Hocamla birgün Bebekte kırmızı ışıkta karşılaşırsanız kalkışta fark atar harun hocam.. Hele ki Akaretler yokuşunda falan denk gelmeyin valla 95 oktanın gücünü gösterir değilmi harun hocammm  011zaa 011zaa
Yok fark atmam, kıyamam lpg li arkadaşlara, morallerini bozmanın bi anlamı yok. Hatalı karar verdiler diye her dakka canlarına okumanın anlamı yok, herkes hata yapabilir  victoryy

MuratS link' Alıntı:

geriden gelirim daha uzağa giderim daha az para veririm  steeringwheel evil_Daemon

geriden gelirim daha uzağa giderim daha az para veririm  steeringwheel evil_Daemon

Benzin 4 liraya düşerse bizde az para ödicez umut fakirin ekmeği  011zaa

MuratS link' Alıntı:
Benzin 4 liraya düşerse bizde az para ödicez umut fakirin ekmeği  011zaa

6 olur ama 4 olmaz keşke olsa o zmn da LPG 1,5 lira olur :D

6 olur ama 4 olmaz keşke olsa o zmn da LPG 1,5 lira olur :D

dün 50 liralık 95 oktan aldım düz hesap olmuş tam 10 litre ne eksik ne fazla.. Bu arada araç 2500KM oldu.. Şimdiye kadar yakıt tüketimi 7.1lt/100Km idi. Yalnız uzun yol biraz fazlaydı ortalama hız 45KM di... Şimdi sadece metroya kadar 10Km gidiş dönüş yapıyorum ve sadece şehir içi, dur kalk çok fazla yok..6 tane ışık var toplamda gidiş dönüş sadece orda dur kalk yapıyorum.. Gerçek yakıt tüketimini artık ölçmeye başladım birkaç gün sonra yazıcam.. Sıkışık trafik olmadan sadece normal şehir içi trafiğinde bakalım ne kadar yakıcaz.. Tüm ortalamaları sıfırladım...

ya bir şey farkettim dün araçta 70 80 km menzillik benzin vardı ışık yanıyordu haliyle. sonra bi farkettim ibre sıfır komple düşmüş menzile baktım iki tane çizgi :D benim bildiğim ışığın sürekli yanması gerekiyordu ilk defa bu kadar uzun benzin almadım acaba böle mi oluyor bu :D yeni konu mu açsaydım acaba :D

ya bir şey farkettim dün araçta 70 80 km menzillik benzin vardı ışık yanıyordu haliyle. sonra bi farkettim ibre sıfır komple düşmüş menzile baktım iki tane çizgi :D benim bildiğim ışığın sürekli yanması gerekiyordu ilk defa bu kadar uzun benzin almadım acaba böle mi oluyor bu :D yeni konu mu açsaydım acaba :D
Benzin benim işim çözerim de olayı anlamadım  questionnn

harunhoca link' Alıntı:
Benzin benim işim çözerim de olayı anlamadım  questionnn

bak şimdi benzin azalınca benzin lambası yanar ya sabit sekilde. bende 2 gündür o lamba yanmıyor ibre sıfır yani araç çalışmazken nasıl durur ya öyle :D ama araba çalışıyor gidiyor tamam lpgli araç ama arabaya göre araçta 1 damla benzin yok :D dün benzin aldım düzeldi ibre ama hayatımda ilk defa gördüm böle bişe

Bende geçen gün 20Tl lik benzin aldım birazda içinde vardı ևeyrek deponun biraz üstüne çıktı.. Sonra 5 km gittim gitmedim bir baktım depo tekrar benzin aldığım noktaya geldi.. Eşimde yanımdaydı arabayı stop ettim bir hata falanmı oldu diye tekrar çalıştırdım yok aynı sanki 20Tl yani 4 litre benzin buhar oldu uçtu.. Sırf bu yüzden herzaman aynı yerden aldığım opet bayisini değiştirdim kıllandım biraz.. şimdilik Shell e geçtim..

Bu arada bahsettiğin olay ara sıra benzinde kullanman gerektiğini söylüyor sana araba susamış haberin olsun  011zaa 011zaa

Geri