1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

İlker16 link' Alıntı:
sübabları değiştirilmiş olsa daha iyi değilmi?Lpg nin markası ve takılan servis yeri yeterli olmazmı?

ben açıkcası 50bin verip ikinci el bir araç alıyorsam motora anahtar değmemiş olmasını isterim ki astralarda bu zor gbi.. Umarım hiçbirmz bu durumu yaşamayz benzin lpg farketmez olacagı varsa olur...

OGOKTAS link' Alıntı:
Son degerler super umarim busekilde devam eder general_Applause
Evet Özdemir hocam değerler süper, acaba şehir içi tüketim mi yoksa karışık ya da tamamen şehir dışı tüketimleri mi?

mtaner link' Alıntı:
Evet ֖zdemir hocam değerler süper, acaba şehir içi tüketim mi yoksa karışık ya da tamamen şehir dışı tüketimleri mi?

Bildigim kadariyla sehir ici tuketim ama lpg tuketimini gorunce  Milyoncubaba haftasonu sehirdisina bir kacamakta yapmis olabilir :) her durumda super degerler

OGOKTAS link' Alıntı:
Bildigim kadariyla sehir ici tuketim ama lpg tuketimini gorunce  Milyoncubaba haftasonu sehirdisina bir kacamakta yapmis olabilir :) her durumda super degerler
şehir dışı için süper ama şehir içiyse süper ötesi ve inanılmaz :)

Ne olacak bu LPG li/ci arkadaşların hali, sürekli ekonomi modundalar ve başka şeyi gözleri görmüyor. Araba demek sadece ekonomi değildir ey ehli lpg  madd. Hayattan tad almaya bakın araçtan memnuniyetinizi sadece ne kadar az yakacağıma endekslerseniz çok yanılırsınız. İstepneyi kaldırıp atan simit lpg deposu yapan sevgili dostlar umarım günün bir anında bir dağ başında lastiğnizin başına bir şey gelmez.  general_Pray

tamamiyle şehir içi ve trafikli bir tüketim oldu. uzun zamandır şehir dışına çıkmıyorum daha hgs bile alamadım :)

harunhoca link' Alıntı:
Ne olacak bu LPG li/ci arkadaşların hali, sürekli ekonomi modundalar ve başka şeyi gözleri görmüyor. Araba demek sadece ekonomi değildir ey ehli lpg  madd. Hayattan tad almaya bakın araçtan memnuniyetinizi sadece ne kadar az yakacağıma endekslerseniz çok yanılırsınız. İstepneyi kaldırıp atan simit lpg deposu yapan sevgili dostlar umarım günün bir anında bir dağ başında lastiğnizin başına bir şey gelmez.  general_Pray

hehe benim stepnem bagajımda uyuyor hiçte yer kaplamıyor illa resmini çekip attırcan yani :D burası zaten lpg tüketimleri konusu başka neyden bahsedelim ki her araba kullananın 1. tercihi tüketimdir bu ülkede :)

MuratS link' Alıntı:
ben açıkcası 50bin verip ikinci el bir araç alıyorsam motora anahtar değmemiş olmasını isterim ki astralarda bu zor gbi.. Umarım hiçbirmz bu durumu yaşamayz benzin lpg farketmez olacagı varsa olur...

LPG'yi sonuna kadar destekleyen biri olarak tercihim ikinciel alırken LPG'siz araç almak ( ki öyle yaptım ) LPG ile ilgili okuduğum bir çok konuda LGP Kit markası kadar belkide daha fazla montaj ustalığının önemi vurgulanıyor. Bu nedenle tercihim LPG dönüşümünü kendim araştırıp doğru adresi bulup yaptırmak olacak, sorun çıkmaz mı tabi ki çıkabilir ama risk ciddi azalmış olur

milyoncubaba link' Alıntı:
tamamiyle şehir içi ve trafikli bir tüketim oldu. uzun zamandır şehir dışına çıkmıyorum daha hgs bile alamadım :)

Süper değerler Milyoncubaba  general_Dancing Harun Hocam gibi boğazdan bir defa geçme Bebek'te 3-5 tur at  :D

OGOKTAS link' Alıntı:
Süper değerler Milyoncubaba  general_Dancing Harun Hocam gibi boğazdan bir defa geçme Bebek'te 3-5 tur at  :D

haftada 3 gün ortalama ordayım trafiğini çekiyorum ona rağmen böyle :)

Geri