1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Haklısın ne diyeyim ilker bey de orijinallik iyidir, güzeldir. okkk

size bir güncelleme sart harun bey :)

milyoncubaba link' Alıntı:
size bir güncelleme sart harun bey :)
Evet sanırım güncelleme şart... eski kafayla yeni araç kullanmak zor oluyor. Ayrıca bitmemiştir daha biraz sallarsan bi 100 km daha gidersin gibime geliyor. m34444

harunhoca link' Alıntı:
Evet sanırım güncelleme şart... eski kafayla yeni araç kullanmak zor oluyor. Ayrıca bitmemiştir daha biraz sallarsan bi 100 km daha gidersin gibime geliyor. m34444

yok ben 160 km gittim 75 liraya daha 2 ışık yanıyor da onu demek istedim  victoryy

harunhoca link' Alıntı:

Geçen bizim Toner bitti çıkardım salladım 3-5 sayfa daha çıktı aldım işe yarayabilir  ???    011zaa 011zaa

yok ben 160 km gittim 75 liraya daha 2 ışık yanıyor da onu demek istedim  victoryy
Ben 75 tl benzinle tam 163 km giderim ve araba oradam yığılıverir, canı biter,yanan tek ışık zıplayıp duran benzin ışığı olur en çakarından. Ancaaaak benzine devam.

MuratS link' Alıntı:
Geçen bizim Toner bitti çıkardım salladım 3-5 sayfa daha çıktı aldım işe yarayabilir  ???    011zaa 011zaa

hahaha o taktiği cok yaparım müsrifliği sevmem :D

165 km sonra depon bitti mi acaba ?
Yok bitmedi ,2,59 luk lpg nin oradan geçiyordum ,gelmişken alayım dedim
Ama zaten benim otomatik sesin arabadan çok yakar

ilker öztürk link' Alıntı:
Yok bitmedi ,2,59 luk lpg nin oradan geçiyordum ,gelmişken alayım dedim
Ama zaten benim otomatik sesin arabadan çok yakar
Evet kullanıma bağlı olarak ortalama 2 lt oynayabilir.

Evet kullanıma bağlı olarak ortalama 2 lt oynayabilir.

Ben Aynı yaktığımı iddia ediyorum isteyen varsa isptalayabiliriz  ;)

Eski teknolojilerde bu dediğiniz geçerli olabilir bende 96 model vectra vardı otomatik vitesleri çok devirli artırıyordu bu yüzden fazla yakıyordu.. Geçenlerde bir arkadaşımız yazmıştı burada çok faydalı bilgiler vardı AS araç kullanırken dikkat edilmesi gerekenler diye... Mesela 2bin devirde düz yolda giderken ayağımı hafif gazdan çekersem vites artırır.. Basmaya devam edersem 3-4 binde vites geçişi yapar.. Hatta dip gaz yaparsam 6bin devirde bile vites değiştirdiği olur.. Hele ki manuele alıp kendim kontrol edersem tadından yenmez :)

Var mı itirazı olan  gaza geldim 31agryyy      011zaa 011zaa 011zaa 011zaa 011zaa

MuratS link' Alıntı:
Ben Aynı yaktığımı iddia ediyorum isteyen varsa isptalayabiliriz  ;)

Eski teknolojilerde bu dediğiniz geçerli olabilir bende 96 model vectra vardı otomatik vitesleri çok devirli artırıyordu bu yüzden fazla yakıyordu.. Geçenlerde bir arkadaşımız yazmıştı burada çok faydalı bilgiler vardı AS araç kullanırken dikkat edilmesi gerekenler diye... Mesela 2bin devirde düz yolda giderken ayağımı hafif gazdan çekersem vites artırır.. Basmaya devam edersem 3-4 binde vites geçişi yapar.. Hatta dip gaz yaparsam 6bin devirde bile vites değiştirdiği olur.. Hele ki manuele alıp kendim kontrol edersem tadından yenmez :)

Var mı itirazı olan  gaza geldim 31agryyy      011zaa 011zaa 011zaa 011zaa 011zaa

Her türlü eziyetli şanzıman işte. ((((:

Geri