1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

milyoncubaba link' Alıntı:
şimdi bunları neden paylaştığınızı inanın anlamış değilim insanlar her türlü nedenden ötürü arabasını satabilir memnun kalmaz içine sinmez yahu bu telefon gibidir. bu aracın düşük kilometrelerde satılmasının en büyük nedeni çok yakmasıdır. biliyorsunuz ki normalden fazla yakacaktır. sizde belki 2 sene sonra satmayı düşüneceksiniz yeni kasa çıkınca yani LPG yi bahane ediyorlar diyorsunuz kendinize göre peki bu insanlar neyi bahane ediyor?
dikkat edin LPG hariç işaretledim.

http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.4-t/benzin,dizel,hybrid?a5_min=2010&sorting=date_desc

http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.6-edition/benzin,dizel,hybrid?a5_min=2010&sorting=date_desc  bla bla....

her araçta her türlü sorun risk vardır ki biliyorsunuz ki bu adamlar aracın bazı sorunlarını kronikleştiriyorlar forumda paylaşmıştım konusunu ses olayı.
şuan elimizde tek somut bir neden var subap sorunu onunda riskini aldık girdik bu işe ne olur ne olmaz ALLAH bilir. umarım tüm LPG kullanıcıları sorunsuz araç kullanırlar.
Bunları paylaşma nedenim

ben öle bir araba görmedim siz nasıl buldunuz anlamadım doğrusu. sadece 1 tane görmüştüm oda edition ve hemen satıldı Cheesy

şeklinde mesaj atmanızdır. Ben de nasıl bulduğumu söyledim başka bir şey yok sorunsuz kullanın İnşallah ;)

koca T֜RKİYE de 38 tane turbo astra satılık bunların 2si İstanbul da bu forumda zaten en az 5 tane var ben hariç :)
anlatmak istediğiniz buydu sanırım  okkk 14alkiss

koca T֜RKİYE de 38 tane turbo astra satılık bunların 2si İstanbul da bu forumda zaten en az 5 tane var ben hariç :)
anlatmak istediğiniz buydu sanırım  okkk 14alkiss

siz bana ben 1 tane gördüm o da edition siz nerden buldunuz gibisinden sorunca ,  1 tane değil onlarca lpg li ve az km li astra olduğunu 1.6 ve 1.4 olarak belirtmek istedim yoksa mübalağa yapmayı ve sallamayı sevmem  :)

wave61 link' Alıntı:
siz bana ben 1 tane gördüm o da edition siz nerden buldunuz gibisinden sorunca ,  1 tane değil onlarca lpg li ve az km li astra olduğunu 1.6 ve 1.4 olarak belirtmek istedim yoksa mübalağa yapmayı ve sallamayı sevmem  :)

satılan arabaların artması doğal çünkü fiyatlar yükseldi açıkçası siz paylaşınca biraz baktım moralim düzeldi fiyatları görünce  005hihih

satılan arabaların artması doğal çünkü fiyatlar yükseldi açıkçası siz paylaşınca biraz baktım moralim düzeldi fiyatları görünce  005hihih

:D aynen ben de aldıktan sonra epeyce arttı fiyatlar. Memnunum bu durumdan ama böyle giderse son arabam olur  :D

wave61 link' Alıntı:
:D aynen ben de aldıktan sonra epeyce arttı fiyatlar. Memnunum bu durumdan ama böyle giderse son arabam olur  :D

yeni kasa cıktıgı an devir değişir ama

special_Yeah
yeni kasa cıktıgı an devir değişir ama
Yeni kasa çıkınca 10000 civari ucuzlar heralde bizim araçlar

Scrapercar link' Alıntı:
special_YeahYeni kasa çıkınca 10000 civari ucuzlar heralde bizim araçlar

oldu üstüne para da verelim bari :)
astra klasikler kesin ucuzlarda

200 km oldu 2 ışık aktif  045thumbsup devam devammm  steeringwheel

200 km oldu 2 ışık aktif  045thumbsup devam devammm  steeringwheel
570 km oldu, ışık çok fena yanıyo bir süredir, ha gayret devam 600 km. yi devirmeliyim. İnadına benzin, her daim benzin, yaşasın benzin.  bravoo

Geri